Orjinal kullanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl bir zihniyet yetişiyor anlamadım. Yani bu tarz saçma düşünen insanlar bastığından dolayı üyelik alımları kapatılmıştı ne oldu kaçak mı var ? Ya çok basit düşünün. Milyon dolarlar harcayıp bir oyun yapıyorsun ama akli seviyesi yerinde olmayan biri gelip tek tıkla bunu indiriyor. Gerçekten de nasıl yetişiyorsunuz anlamadım. Yani düşünmek en önemli şey. Ha evini polis bassa bir şey olsa deli gibi pişman olursun ağlarsın. Hatta bir insan şu an gidip seni şikayet etse çok memnun olurum. İsterse oyunlar Türkiye'de çok pahalı olsun bu senin hırsızlık yapmanı gerektirmez. Zaten fiyatların pahalı olmasının sebebi torrent. Gerçekten de gelişmesi lazım bu ülkenin.

@Silinen üye Herkes sizin gibi düşünseydi o oyunları oynayabilir miydiniz ? Oyunları orjinal alanlar enayi mi ? Oyunları korsan oynayınca kendini akıllı mı sanıyorsun ? Lütfen değiştirin şu düşüncelerinizi. Tamam bende oyunlara para vermiyorum ama bazen ücretsiz olunca alıyorum bazen arkadaşlarım hediye ediyor. Bugüne kadar sadece Arma II'yi satın aldım, ama çok uzun zamandır korsan oynadığım oyun yok.

Nasıl bir zihniyet yetişiyor anlamadım. Yani bu tarz saçma düşünen insanlar bastığından dolayı üyelik alımları kapatılmıştı ne oldu kaçak mı var ? Ya çok basit düşünün. Milyon dolarlar harcayıp bir oyun yapıyorsun ama akli seviyesi yerinde olmayan biri gelip tek tıkla bunu indiriyor. Gerçekten de nasıl yetişiyorsunuz anlamadım. Yani düşünmek en önemli şey. Ha evini polis bassa bir şey olsa deli gibi pişman olursun ağlarsın. Hatta bir insan şu an gidip seni şikayet etse çok memnun olurum. İsterse oyunlar Türkiye'de çok pahalı olsun bu senin hırsızlık yapmanı gerektirmez. Zaten fiyatların pahalı olmasının sebebi torrent. Gerçekten de gelişmesi lazım bu ülkenin.
Oyunu bitirince kendini nasıl hissediyorsun acaba, 180 lira bir oyuna verdin :) Ee bitti :D Psikolojini merak ediyorum o anda.

Eğer bu ta
Oyunu bitirince kendini nasıl hissediyorsun acaba, 180 lira bir oyuna verdin :) Ee bitti :D Psikolojini merak ediyorum o anda.
Zaten o oyunu oynayıp bitirmek için, zevk almak için alıyorsun o oyunu. 180 Tl'yi o yüzden veriyorsun. Eğer için el vermiyorsa oynama oyun. Bedava olan oyunları oyna git. Gerçekten de gelişmesi lazım bu ülkenin.

Ben senin şuan ki psikolojini merak ediyorum. Düşün sen 2 yıl boyunca binlerce lira harcayıp bir oyun geliştirdin. Ben de bu oyunu ücretsiz bir şekilde indirdim. Bana küfür etmek gelmez mi içinden ? Biraz empati.

Mantığınız çok yanlış. Size göre korsan yazılım kullanmak normal bir şeymiş gibi geliyor fakat aslında hırsızlığın sanal hali. Ha gidip ekran kartı çalmışsınız ha korsan oyun indirmişsiniz, bence arada fark yok. Ondan sonra "Oyunların neden Türkçe dil desteği yok?" tarzı sorular sorarsınız. Sanal olan bir içeriğe para verilmez mantığıyla hareket ettiğiniz sürece bir çok avantajdan mahrum kalmaya devam ederseniz. Ayrıca bugün oyun fiyatlarının yüksek olmasındaki en büyük etkenlerden bir de korsan kullanımıdır. Oyun yapımcısı orjinal kullanım düşük olduğu için mecbur fiyatını artırıyor ki gelir elde edebilsin. Herkes orjinal yazılım kullansa fiyatlar daha makul seviyelere inebilir.

Böyle yoz bir düşünce örneğini öncelik ile kınıyorum. Senin ürettiğin bir şeyi başkası sana parasını ödemeden kullansa kendini nasıl hissedersin? Aklınız'dan ve vicdanınız' dan şüphe ediyorum. Nasıl bir düşünce yapısıdır bu böyle. Technopat' de korsan kullanıma destek vermek yasaktır. Korsan içerik yasaktır. Sen gibi labali hırsızları kınıyorum !

Korsanlardaki sakat mantık. Adamlar oyuna 180 - 300 TL gibi meblalar ödediğimizi sanıyor. 55 orijinal oyunum var, en fazla verdiğim para 24 TL' dir. Ve hepsi de 2013 ve üzeri yıllarda çıkma. (Yani yeniler) Sigara içip 10 TL paketine veren adam enayi değil ama biz orijinal alıp emek hırsızlığı yapmamamız enayilik. Kafan güzel, güle güle kullan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı