Orjinal kullanma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demekki adam orijinal'den zevk almıyor. Herkesi de kendi gibi sanıp böyle bir konu açma gereği duydu. Garip bir durum.:kararsız:

Bu arada, adamı bu konuyu açtığına pişman ettirdik. :D

İyi oldu abi, olsun ki pişman böyle sakat bir düşünce yayılmasın forumda.

Ya torrent diye bir şey varken neden o heriflere para veriyim. Hayatımda ne oyuna ne de windowsa para vermedim ve herşeyi korsan kullandım, hiçbir eksikliğini görmedim. Korsan candır, gerisi boş işlerdir :D İki oynayıp, bitirip silinecek oyuna para vermek enayiliktir. Hele ki işletim sistemine para vermek enayilik oğlu enayiliktir :D

Yukarıdaki mesajın meali:

Bakkaldan ekmek almak enayiliktir, ben yıllardır paltonun altından götürüyorum.
Telefona para vermek de enayiliktir, ayda 5-10 dk konuşacağız diye o kadar para vermeye gerek yok; giriyorum markete, önce güvenlik kablosunu koparıyorum sonra cebe atıp uzaklaşıyorum.(Ara sıra koşmam gerekebiliyor.)
Ev almak ise enayilik oğlu enayiliktir, giriyorum inşaatlardaki örnek dairelere, takılıyorum. 1-2 ay sonra yeni bir örnek daireye... Normal evlerden hiçbir eksikliğini görmedim. Örnek daire candır, gerisi boş işlerdir :D.

Arkadaşım bazı virüsleri anti virüs yazılımlar bulamıyabiliyor. Haberin olsun.

Zamanın korsan oyun arşivi olan biri olarak söylüyorum; Orjinal oyun oynamak bambaşka bir duygu. Hem kafan rahat, hem updatedi crackdi uğraşmıyorsun, bilgisayarına virüs bulaşma riski yok, oyunların her zaman güncel ve oynarken para verip oynamanın zevki daha bir başka oluyor.

Ülkemizde orijinal bir oyun en az 100 liradan başlıyor. Asgari ücretli bir adam da alım gücü olmadığından korsana yöneliyor. Biz de ekmek bulamıyorsa pasta yesin diyebiliriz. Yani Far Cry 4 oynamayıversin gitsin Tank 1990 oynasın. Eminim alımgücü olsa orijinal alır. Neden crack ile patch ile uğraşsın. Bu durum onun korsana yönelmesini meşrulaştırmıyor tabiki de. Ayrıca ülkemizdeki windowsların %75'i illegaldir tahminimce. Şu video ile bitireyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ülkemizde orijinal bir oyun en az 100 liradan başlıyor. Asgari ücretli bir adam da alım gücü olmadığından korsana yöneliyor. Biz de ekmek bulamıyorsa pasta yesin diyebiliriz. Yani Far Cry 4 oynamayıversin gitsin Tank 1990 oynasın. Eminim alımgücü olsa orijinal alır. Neden crack ile patch ile uğraşsın. Bu durum onun korsana yönelmesini meşrulaştırmıyor tabiki de. Ayrıca ülkemizdeki windowsların %75'i illegaldir tahminimce. Şu video ile bitireyim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öğrenci olan biri orijinal oyun sahibi olabiliyorsa asgari ücretle çalışan biri de alabilir. FC4 170 TL verip almasın, gitsin indirimde 60 - 70 TL iken alsın. Asgari ücret ile insanlar günde 1 paket olmak üzere 10 TL verebiliyorsa oyuna da ayda 20-30 TL ayırabilir. (Genel olarak her asgari ücretli için demiyorum. Ama sigara içen birinin oyun da alabilen biri olması zor olmamalı.)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı