Ormancı Şampiyon Tavsiyesi

Hangisi tercih edilmeli (iki tane seçebilirsiniz)?

• Oy verenlerin toplamı
    38
Metanın durumuna göre oynadığını varsayıyorum. Guinsoo nerfünden sonra Master önceki yamadaki gücünü kaybetti. Boosting strategy champları az da olsa nerflendi. Taliyah hala oynanabilir. Graves metadan kolay kolay düşmez. Shaco oynayabilirsin ama alışman lazım. Şu an lethal tempo nocturne çok güçlü kesinlikle oynayabilirsin. Ayrıca cinderhulk trundle öneriyorum. Kindred'ın tam olarak oynanabilmesi için biraz daha yardıma ihtiyacı var. S-tier diyebileceğim champlar şimdilik bunlar. Bunların dışındakilere pek bulaşmamanı öneririm.

Şu an oyunu oynamasam da, ben de tavsiye vermek istiyorum!

Birkaç ay önce 150K olan Kindred'i bırakıp, OTP Shyvana oldum ve haftalarca çıkamadığım Altın 2 liginden Platin 4 ligine yükseldim. Karakter hala güçlü mü bilmiyorum, ama istersen ücretsiz şampiyon rotasyonunda deneyebilirsin :)

Not: Kindred pişmanlıktır!

Şu an oyunu oynamasam da, ben de tavsiye vermek istiyorum!

Birkaç ay önce 150K olan Kindred'i bırakıp, OTP Shyvana oldum ve haftalarca çıkamadığım Altın 2 liginden Platin 4 ligine yükseldim. Karakter hala güçlü mü bilmiyorum, ama istersen ücretsiz şampiyon rotasyonunda deneyebilirsin :)

Not: Kindred pişmanlıktır!
Kindred kazanma oranı en yüksek karakterdi belki de hala öyle ama neyse.

''Birkaç ay önce''

Benim oynadığım yamada, metada bile değildi o karakter... 150K Kindred'i boşuna kastım diye üzülüyordum hatta :)
Aslına bakarsanız birkaç ay önce öyleydi zaten. Bu arada burada bahsettiğim profesyoneller yani tabirimizle çilingirler. Yoksa Kindred ortalama bir karakter son aldığı nerften beri.

Aslına bakarsanız birkaç ay önce öyleydi zaten. Bu arada burada bahsettiğim profesyoneller yani tabirimizle çilingirler. Yoksa Kindred ortalama bir karakter son aldığı nerften beri.

Benim en son oynadığım yamada metada bile değildi Kindred. Kimse oynamıyordu :)
''Birkaç'' kelimesi ile yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim sanırım :)

Şu an Kindred hakkında bir bilgim yok. Sadece çok sevdiğim bir hero olan Shyvana'yı tavsiye ederek arkadaşa yardımcı olmak istedim :)

Benim en son oynadığım yamada metada bile değildi Kindred. Kimse oynamıyordu :)
''Birkaç'' kelimesi ile yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdim sanırım :)

Şu an Kindred hakkında bir bilgim yok. Sadece çok sevdiğim bir hero olan Shyvana'yı tavsiye ederek arkadaşa yardımcı olmak istedim :)
Kazanma oranını kimsenin oynamayıp sadece maini olanların oynaması yükseltiyor. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı