Hepsini denemelisin. Bazıları mekanik olarak sana yatkın olacaktır. Bazıları çok güçlü şampiyomlar olsa da saba yatkın olmayacaktır. Main jungle idi bırakmadan önce ve epey zorladım insanları. Sana tavsiyem zor herolarla başlama. Metaya göre gitmene gerek yok, hiç bir zaman metada olmayan udyr ile neler yapıyordum ki ilk sıralara gelmiştim. Çok oynanmayan bir şampiyon olduğu için herkes güçsüz sanıyor.
Evelynn deneyebilirsin, remake olmuş şampiyon. Nasıl şu an hiç bir bilgim yok ama görünmez olması bile rahatlatıyor.
Rammus ile sinir edebilirsin.
Reksai ise off-tank. Hem vuruyor hem ölmüyor.
Lee ile mekanik hareketler yapmak gerekiyor. Yapamıyorsan da sorun değil fakat efektif olamazsın.
Khazix öneriyorum. Yaptığı tek şey Q vurmak o kadar.
Hemen hemen her heroyla orman dönersin. Orman dönmek zor değil hele ki çarp ve kabiliyetler ile. Önemli olan karşı jungle şampiyonun nerede olduğunu ward ile göstermek. Onu kontrol etmek ve doğru zamanda doğru yerde olman lazım. Doğru zamanda doğru yer de olman için çok pratik yapman gerekiyor. Kime ne zaman baskı yapacağını, ne zaman nereye warding atacağını bilmen gerekiyor. Unutma ki takım arkadaşların karşı jungle geldiği zaman sana söveceklerdir, gitmediğin için. O yüzden karşı tarafı da kontrol altına alman gerekiyor ward ile. Bunları öğreneceksin ki bir şeyler yapasın. Yoksa hangi şampiyonla oynaman gerektiğini bulursun. O sorun değil. Sana bir sürü hero öneririm ama benim oynayabildiğim şekilde oynayamazsan ne anlamı kalır ki? Kendine göre belirlemen gerekiyor, herkesin kabiliyeti farklı.