Ortalama yayınlarda 420 civarında yapan birisi LGS'den tahmini kaç puan alır?

Lucadiepx

Zeptopat
Katılım
24 Mayıs 2023
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Denemelerim 425-450 aralığında geliyor LGS'ye 10 gün kaldı LGS'den 450 alabilir miyim sizce? Kolay yayınlardan 475 bile aldığım oluyor ama Özdebir gibi zor bir yayının ortalama bir denemesinden 420 aldım. Nartest filan da zor 425 aldım, Muba gibi ortalama bir yayından 454 aldım. Sizce LGS'den kaç alırım? Son 10 gün ne yapmalıyım?
 
Neden Full çekmiyorsun? Neden burada konu açarak vakit kaybediyorsun?

Soruları bilmiyoruz ve şans faktörü de işin içine giriyor.
 
Hocam denemelerde 400 ü geçememiştim. LGS'de 446 yaptım. Yani çok belli olmuyor o. Düşük de yapabilirsiniz yüksekte. Kafanıza takmayın. Başarılar.
 
15 alır herhalde bi en az ne bilelim hocam biz bu böyle bir şey değil o günün psikolojisi heyecanı sağlık durumu çevresel faktör her şey değiştirir soruların zorluğu çeşitliliği bunu yazarak yanıt beklemek yerine 2 tane farklı soru şekli görmen daha fazla işine yarar.
 
Son 10 günde artık konu çalışmıyor olmanız gerekiyor, soru çözme odaklı gitmeniz gerekli. Kaç puan olacağı da biraz şans işi oluyor, normal denemelerde 300'e zor çıkarken LGS'de 366 puan yapmıştım. Doğru yaptığınız sorudan gelecek puan tüm öğrencilerin doğru/yanlış oranına bağlı. Çoğu öğrencinin yapamadığı soruyu siz yaparsanız, o sorunun iyi puan getirisi olacaktır.
 
15 alır herhalde bir en az ne bilelim hocam biz bu böyle bir şey değil o günün psikolojisi heyecanı sağlık durumu çevresel faktör her şey değiştirir soruların zorluğu çeşitliliği bunu yazarak yanıt beklemek yerine 2 tane farklı soru şekli görmen daha fazla işine yarar.

Haklısın sınav ortamı farklı ama yine de sormak istedim. Aklım karışık biraz tabii ki de son ana kadar yüksek tempo çalışıcağım.
 
Stres yapmazsanız fazla alırsınız eğer matematiğiniz iyiyse ve 2021 LGS'ye benzer gelirse daha yüksek puan alabilirsiniz ayrıca türkçeniz iyiyse 2022 LGS'ye benzer gelirse çok oynayacağını zannetmiyorum.
 

Geri
Yukarı