Ortalamam 85'i geçer mi?

90dan 94e çıkmak zordur. ama 75ten 85e çıkmak kolaydır :D 1. ve 2. sınav arasında ki fark ortalamayı yükseltir. Sen 1 ve 2. sınavda yakın notları aldıysan ortalama artmaz. Not yükseldikçe ortalama artma ihtimali azalır.
Ben de öyle dedim zaten. Yine de 85 zor. Ayrıca dikkat o puanlarda 100 daha çok etkiler demisitm.

Geçebilir, geçen dönem ortalamam 74'ü gördü ama 2.yazılılarda biraz yükseltip 79 yapmıştım. Sözlülerle beraber 86 ile kapattım. Sizin ortalamanız zaten yüksek olduğundan daha da yükselmesi zor olur.
Ben hala sanmıyorum. Alırsa da beni suçlu göstermeyin tahmini konuşuyorum😁 Ya ucu ucuna alacak ya alamayacak. Sözlülerin hepsi 100 mu?

Hayır hocam geneli 85 90 verildi.
O zaman haklı çıkabilirsiniz. Benim sınıfın en düşük not alan elemanı 83'te kalıp tek takdir alamayan isim olmustu. 77-78'di onun da notu ve sözlüler bu kadar etki etmişti. Ama sözlüler tam kaç bilmiyorum onu.
Yani ben de şaşırdım şu an.

O zaman haklı çıkabilirsiniz. Benim sınıfın en düşük not alan elemanı 83'te kalıp tek takdir alamayan isim olmustu. 77-78'di onun da notu ve sözlüler bu kadar etki etmişti. Ama sözlüler tam kaç bilmiyorum onu.
Yani ben de şaşırdım şu an.
Hocalar bir tık bencillik etmiştir hocam. Benim yazılılarım arasında uçurum farklar vardı misal fizik 55 idi sözlü ile 72'ye fırladı. Ortalamayı düşüren derslerin artması büyük etki ediyor.

Şu konulardan gına geldi artık. Daha ortalamasını hesaplayamayan adamlar okumayı bırakmalı bence. Günde 30 tane şunu bunu alır mıyım konusu açılıyor. Ne bilelim ne alıyorsun aga bütün notlarını biz mi bilicez. İnternette tonla not hesaplama sitesi var girin bakın birinden.
Helal olsun be.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı