Ortaokul 7. sınıf tutanağı işlenir mi?

memremizhan

Hectopat
Daha fazla  
Herkes bu konu hakkında farklı bir şey söylemiş. Kesin bir cevap verin, cuma günü son ders tutanak yedik ve imza da attım. Bu durumda ne olur, sicile işlenir mi, ileride karşıma çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes bu konu hakkında farklı bir şey söylemiş. Kesin bir cevap verin, cuma günü son ders tutanak yedik ve imza da attım. Bu durumda ne olur, sicile işlenir mi, ileride karşıma çıkar mı?

Ben bir çocuğu dövdüğüm için tutanak yemiştim mezun olurken sildiler veya hiç sisteme işlemediler sanırım bir yerde önüme çıkmadı. Çok ciddi bir şey yapmadıysanız sicile işlemez mezun olurken silerler.

Telefon falan gibi sıradan olaylardansa işlenme ihtimali neredeyse yok. Ancak sigara ve çakmak bulundurmaktan, hocalara vb. ağır küfür etmekten, bıçak vb. keskin alet taşırken yakalanmışken bu durum geçerli değil ilerisi için sıkıntı çıkabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı