Ortaokul sınavları iptal olsun

Kimsenin yarını yokmuş gibi yazmış biz olduysak sizde olacaksınız sıkıntı yok oluruz dünyanın sonu değil ya.

Galiba bir tek liselileri siz anladınız hocam şimdi siz gitmezseniz adaletsizlik olur :)
Yanımda bir tane çocuk vardı her sınavda manyak gibi öksürdü denemeye gidiyorum öksürüyor izlemeye giriyorum hapşuruyor hep benim yanıma oturttular bir de kaptım herhalde 2 gündür deli gibi öksürüyorum burnum akıyor gece rahat uyuyamıyorum nefesim kesiliyor arada hafifledi biraz şükürler olsun ki hastaneye gidip test yaptırmak da istemiyorum hadi hayırlısı.

Biz gittik hiçbir şey olmadı ama bu sizin olmuyacağınız anlamına gelmez geçmiş olsun.

Yanlış anlamayın. Ama siz evde rahat rahat, derse katılım notu ile sınıf geçer iken. Biz 14.778 vakada sınav olmaya gittik. Üstelik almadığımız ve anlamadığımız dersler ile bu sınavlara gittik. Yani madem eğitim de eşitlik diyor isek. Herkes 1 sınava girecek. Ama tabii gönül ister ki. Sağlık öncelik olsun. Ama sağlık takılmıyor.

Off. Hala bu konu da mıyız biz? Bunlar geçeli çok oldu liseliler oldu sınavları sıra sizde :D biz sınav olurken siz "oley biz olmayacağız!" derken iyiydi. Herkes söyledi söyleyeceğini. Bakanlar umursamadı. Siz bir şekilde atlatmaya bakın. 2 sene sonra sandıkta görüşeceğiz artık.

Hocam biz liseliler olarak sınav olduk ama en az 2 haftaya 2. dönem sınavları başlıyor haberiniz olsun. (Liseler için de )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı