Ortaokulda sınıf değişimi nasıl yapılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, etiketlediğin iyi olmuş. Durumları anlatmanız halinde sınıfın değişecektir. Dilekçe yazdıracaklar muhtemelen. Böyle şeyleri dert etme.

Selamlar, 8. sınıfa geçtim fakat artık aynı sınıfta okumak istemiyorum. Çünkü saçma sapan hareketler ediyorlar, birbirlerini yumrukluyorlar, küfür ediyorlar, hatta bana bulaşmaya çalışıyorlar. 3 sene bunlarla zar zor geçirdim ve artık sınıf değiştirmek istiyorum. Sınıfımda dersimi dinleyemediğimi söylesem ve ailemle gelsem sınıfımı değiştirebilirler mi?
Ben bu sene 9 olacağım, istediğin yere git aynı olurlar. Zaten sınav senesi hocalar pek müsade etmezler gibi. Hiç yorma kendini,başka sınıfa gittiğinde daha beter olabilirsin.

Ben bu sene 9 olacağım, istediğin yere git aynı olurlar. Zaten sınav senesi hocalar pek müsade etmezler gibi. Hiç yorma kendini,başka sınıfa gittiğinde daha beter olabilirsin.
Bu cevabını yanlış buldum. Ben 8. sınıfken bütün sınıfı dağıtmışlardı. Bu tür ciddi bir meseleyse sınıflarda yer varsa neden çocuğu o sınıfta tutsunlar?

Sen kendi hayatına bak. Bizim sınıfı görsen baygınlık geçirirdin heralde. Tabii psikolojimi çok kötü etkiledi ama bizim sınıf en iyi sınıftı :D.

Bu cevabını yanlış buldum. Ben 8. sınıfken bütün sınıfı dağıtmışlardı. Bu tür ciddi bir meseleyse sınıflarda yer varsa neden çocuğu o sınıfta tutsunlar?
Sen kendi hayatına bak. Bizim sınıfı görsen baygınlık geçirirdin heralde. Tabii psikolojimi çok kötü etkiledi ama bizim sınıf en iyi sınıftı :D.
@kerosene
Siz cennette falan okudunuz heralde. En iyi sınıf bizimki olmasına rağmen neler neler vardı. Olanları ailem görse okula falan göndermezdi heralde.

Neyse ki fen lisesinde biraz daha düzgün insanlar olacağını umut ederek lise hayatıma başlayacağım. Pek umutlu değilim orası ayrı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı