Doğum gününüz kutlu olsun hocam şimdiden. Umarım iyi bir lise kazanırım da en azından çevremdeki zorba tipler azalır.
Keşke sınıfımı 7.sınıfta değiştirseydim. Ortaokul ortamı gerçekten çok kötü, kendilerini büyümüş sanan ergen tiplerle dolu.
Meslek ve Anadolu lisesinde de bu tipler bol var sen laf uzatmasan bile yine de bir yerde kıstırır uğraşırlar insanla hedefin iyi bir yer olsun bu tiplerin sayısını en aza indirmek için kendimden söylüyorum lise zamanlarım da sınıfta kendini egzoz sanan bir oğlan sınıftaki elemanlara elinde ki şişe ile kafalarına vurup durduğu için en son bana bulaşmaya başlamıştı ben de öyle şaka falan kaldıramayan birisi olduğum için o anlık stres ile oğlanın yüzüne vurmuştum en sonunda müdür yardımcısı gelmişti her ne kadar doğruları anlatsam da okul da yönetim kadrosu da beter olsa haklı olduğumu düşündüğüm konum da tutanak cezası almıştım yani sadede gelirsek sen sen olmaya devam et uyma o 49 kromozomlara şu an bu tipler ortaokul ilk okulda bile mevcut herhalde küçük kardeşimden duyduğum kadarıyla.
Son düzenleme: