Ortaokulda sınıf değişimi nasıl yapılır?

Doğum gününüz kutlu olsun hocam şimdiden. Umarım iyi bir lise kazanırım da en azından çevremdeki zorba tipler azalır.

Keşke sınıfımı 7.sınıfta değiştirseydim. Ortaokul ortamı gerçekten çok kötü, kendilerini büyümüş sanan ergen tiplerle dolu.

Meslek ve Anadolu lisesinde de bu tipler bol var sen laf uzatmasan bile yine de bir yerde kıstırır uğraşırlar insanla hedefin iyi bir yer olsun bu tiplerin sayısını en aza indirmek için kendimden söylüyorum lise zamanlarım da sınıfta kendini egzoz sanan bir oğlan sınıftaki elemanlara elinde ki şişe ile kafalarına vurup durduğu için en son bana bulaşmaya başlamıştı ben de öyle şaka falan kaldıramayan birisi olduğum için o anlık stres ile oğlanın yüzüne vurmuştum en sonunda müdür yardımcısı gelmişti her ne kadar doğruları anlatsam da okul da yönetim kadrosu da beter olsa haklı olduğumu düşündüğüm konum da tutanak cezası almıştım yani sadede gelirsek sen sen olmaya devam et uyma o 49 kromozomlara şu an bu tipler ortaokul ilk okulda bile mevcut herhalde küçük kardeşimden duyduğum kadarıyla.

Son düzenleme:
Meslek ve Anadolu lisesinde de bu tipler bol var sen laf uzatmasan bile yine de bir yerde kıstırır uğraşırlar insanla hedefin iyi bir yer olsun bu tiplerin sayısını en aza indirmek için kendimden söylüyorum lise zamanlarım da sınıfta kendini egzoz sanan bir oğlan sınıftaki elemanlara elinde ki şişe ile kafalarına vurup durduğu için en son bana bulaşmaya başlamıştı ben de öyle şaka falan kaldırmayan birisi olduğum için o anlık stres ile oğlanın yüzüne vurmuştum en sonunda müdür yardımcısı gelmişti her ne kadar doğruları anlatsam da okul da yönetim kadrosu da beter olsa haklı olduğumu düşündüğüm konum da tutanak cezası almıştım yani sadede gelirsek sen sen olmaya devam et uyma o 49 kromozomlara şu an bu tipler ortaokul ilk okulda bile mevcut herhalde küçük kardeşimden duyduğum kadarıyla. Mezun olduğum için sorun yok o işkence olan 4 senem sona erdi diye şükür ettim.
İlkokul arkadaşlarım var ortaokulda bile iyi anlaşıyoruz çok iyi insanlar. Ama benim sınıf ergen tiplerle dolu.

Sen kendi hayatına bak. Bizim sınıfı görsen baygınlık geçirirdin heralde. Tabii psikolojimi çok kötü etkiledi ama bizim sınıf en iyi sınıftı :D.

@kerosene
Siz cennette falan okudunuz heralde. En iyi sınıf bizimki olmasına rağmen neler neler vardı. Olanları ailem görse okula falan göndermezdi heralde.

Neyse ki fen lisesinde biraz daha düzgün insanlar olacağını umut ederek lise hayatıma başlayacağım. Pek umutlu değilim orası ayrı.
LGS'den kaç puan aldın?

Zaten ergen olacaklar. Dediğim gibi bekletini düşük tut. Herkesin iyi olmasını bekleyemezsin. Okulda illa ki vardır aklı selim birileri. Onlarla konuş.
Ben sınıf değiştirmekle kararlıyım, hocalar bile diyor bu sınıf en kötü sınıf diye. Bir tane öğretmen var o sınıfı iyi yönetiyormuş oraya gitmeyi düşünüyorum.

LGS'den kaç puan aldın?
Şimdi anonimlik nedeni ile tam söylemeyeceğim(şimdi Allah bilir bir sızıntı falan olur biri girer puandan kim olduğumu öğrenir) ama 0.40 küsür lük dilime girdim. Ben böyle kesin veri vermeyi sevmiyorum.

Ben sınıf değiştirmekle kararlıyım, hocalar bile diyor bu sınıf en kötü sınıf diye. Bir tane öğretmen var o sınıfı iyi yönetiyormuş oraya gitmeyi düşünüyorum.
E iyi o zaman, ama beklentini düşük tut. Bizim sınıf benim gözümde en iyi sınıf olmasına rağmen öğretmenler başka bir şubeyle çok daha fazla ilgileniyordu, o şubede sonradan gelenlere pek iyi davranmıyorlarmış. Yani daha iyi olacak diye gidip sırf eğlence olsun diye dayak yeme ihtimalin var.

@kerosene
Siz cennette falan okudunuz heralde. En iyi sınıf bizimki olmasına rağmen neler neler vardı. Olanları ailem görse okula falan göndermezdi heralde.
Canım konuyu sapıtman saçma değil mi? Burada kimin okulu daha kötü yarışı yapmıyoruz ki eminim benim ortaokulda yaşadıklarımın yanında seninki sıfır kalacaktır. Burada konu sahibinin sorduğu şey "Başka sınıfa geçebilir miyim?". Bunu yanıtlıyoruz. Müdürü izin verirse başka sınıfa geçecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı