Ortaokulda sınıf nasıl değiştirilir?

King1211

Hectopat
Yer
Denizli
7. Sınıfım ve bizim sınıfla başka bir sınıfı karıştırmışlar ve arkadaşlarım başka sınıfa gitmiş. Ben de gittikleri sınıfa gitmek isteyince müdür yardımcısı artık başka sınıfa geçilmediğini, sadece rehber hocasına gidip geçerli bir sebep sununca sistemin otomatik olarak başka sınıfa attığını söyledi. Ben ne yapacağım bilmiyorum artık.

@King1211 rehber hocasına yakın arkadaşlarının hangi şubede olduğunu söyle, "Ben arkadaşlarımla aynı sınıfta olmaz isem proje ödevleri gibi şeylerde arkadaş bulamam, tanımadığım kişilerin önünde ayağı kalkmak bana rahatsızlık veriyor." dersen alacaklarını düşünüyorum.

@King1211 rehber hocasına yakın arkadaşlarının hangi şubede olduğunu söyle, "Ben arkadaşlarımla aynı sınıfta olmaz isem proje ödevleri gibi şeylerde arkadaş bulamam, tanımadığım kişilerin önünde ayağı kalkmak bana rahatsızlık veriyor." dersen alacaklarını düşünüyorum.
Hocam çok sağolun olmazsa babamla gideceğiz bakalım rasgele bi sınıfa atacak kabul olursa inşallah istediğim sınıflardan biri gelir.

7. sınıfım ve bizim sınıfla başka bir sınıfı karıştırmışlar ve arkadaşlarım başka sınıfa gitmiş. Ben de gittikleri sınıfa gitmek isteyince müdür yardımcısı artık başka sınıfa geçilmediğini, sadece rehber hocasına gidip geçerli bir sebep sununca sistemin otomatik olarak başka sınıfa attığını söyledi. Ben ne yapacağım bilmiyorum artık.

Baban veya bir tanıdığın müdür yardımcısıyla arkadaş ya da tanıdıksa torpille geçirebilir. Onun dışında rehber öğretmenine gidip yalvar biraz geçirir benim arkadaşımda farklı sınıftaydı geçti bizim sınıfa torpille.

Baban veya bir tanıdığın müdür yardımcısıyla arkadaş ya da tanıdıksa torpille geçirebilir. Onun dışında rehber öğretmenine gidip yalvar biraz geçirir benim arkadaşımda farklı sınıftaydı geçti bizim sınıfa torpille.
Ablalarımın sınıf öğretmenliğini yapan bir matamatikçi var ve benim şimdi geçmek istediğim sınıfında hocası inşallah geçebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı