Oruç tutarak zayıflanır mı?

Aralıklı Oruç ile ben 23 Saat aç duruyorum sadece Saat 12-13.00 aralığında yemek yiyorum ve bu aralıkta yine aşırıya kaçmadıkca ne istersem yiyorum, ne gücümden kaybettim ne başka birşeyimden

Bunu sürekli mi yapıyorsunuz yoksa belli süreliğine mi? Tek öğün zor olmuyor mu? Ben de ortalama 16-17 saat aç durarak uyguluyorum fakat 23 saat biraz fazla geldi.
 
Her şeyi geçtim az gibi kilonuz. 65 tam ideal bence sizin için. Ve hem diyet hem spor lazım. Yoksa yağlar sarkar vücudunuzda. Tabi kilolu olmadığınız için öyle bir şey olmaz büyük ihtimalle. Oruçta zaten aç kalanları anlamak için tutulur.
 
İftar saati 19.30 sularına geliyor. O saatlere kadar aç kalıp sonra çok yiyince, ardından da yatınca tabi bütün yediğiniz oturuyor. Bu da kilo almanıza bile sebep olabilir bu hususa dikkat et.
 
Bunu sürekli mi yapıyorsunuz yoksa belli süreliğine mi? Tek öğün zor olmuyor mu? Ben de ortalama 16-17 saat aç durarak uyguluyorum fakat 23 saat biraz fazla geldi.

Pazar günü mola veriyorum, diğer günler 23 saat yapıyorum, daha ekonomik oluyor ve sağlığada daha iyi, her gün yemeğe o kadar para vericeğime, iş yerinde 1 kez ücretsiz yiyorum oldu bitti, bu yemeklerdende mesela tavuk, mercimek, pilav, ayran varsa menüde, menüden pilavı çıkarttırıyorum onun yerinede mercimek alıyorum yemekten önce ve sonra 2 bardak su içiyorum gün boyu kahve yeşil çay sakız sade soda tüketiyorum bu sayede acıkmıyorumda herkes yapabilir demiyorum ama alıştıktan sonra oluyor, pazar günleri mola verdiğimde her istediğimi dozunda yiyorum mesela canım bir şey çekti tadımlık yiyorum başka bir şey çekti yine tadımlık yiyorum güzel oluyor.
 

Geri
Yukarı