- Makaleler
- 4
Niye hocam?Hayda, yüzüme vurmasaydınız bari.
Niye hocam?Hayda, yüzüme vurmasaydınız bari.
Benim dediğim şeyleri doktorların çoğu diyor zaten, biraz araştırıp bulabilirsiniz. Ayrıca bundan 1500 yıl önce çocuk doğumunu bile bilen bir kitaba inanmayan adama kaynak göstersem neye yarar?Kaynak gösterin dediğimi hatırlıyorum.
Şunu her orucun faydası konusunda gorüyorum fakat bu iş böyle değil. Otofaji orucunda insan 72 saat boyunca düşük sodyumlu sudan başka bir şey yiyip içmez. Vücut da enerji üretmek için hücreleri yıkmaya başlar ama öncelikli olarak kanserlü hücrelerden başlar. Eğer bunu yaparsanız sağlıklı ama bahsi edilen oruçla alakası yok.Oruç tuttuğunuzda, vücuttaki hücreler otofaji adı verilen hücresel bir işlemi başlatır. Bu işlem, hücrelerin parçalanması ve zaman içerisinde hücrelerde oluşan ölü ya da işlevsiz proteinlerin atılmasını sağlar. Otofaji oranının artması kanser ve alzheimer gibi hastalıklara yakalanma riskini azaltır.
11 ay boyunca yapmadığımı kim söylüyor? Bu kadar düşünmeden konuşmayın lütfen.11 ay boyunca empati yapmayıp 1 ay boyunca yapınca ne oluyor? Bence bu daha komik![]()
Tek bulabildiğim haber siteleri. Onların hiçbiri de güvenilir değil. Makale atar mısın?Git diğer sitelere bak aynı şeyler.
Moderatör olayı sakinleştireceği yere yangına kürekle gidiyor, bu arada bilen ben değilim. Bu işin okulunu okumuş insanlar diyor.Şunu her orucun faydası konusunda gorüyorum fakat bu iş böyle değil. Otofaji orucunda insan 72 saat boyunca düşük sodyumlu sudan başka bir şey yiyip içmez. Vücut da enerji üretmek için hücreleri yıkmaya başlar ama öncelikli olarak kanserlü hücrelerden başlar. Eğer bunu yaparsanız sağlıklı ama bahsi edilen oruçla alakası yok.
Meşgul olmasam birçok argümanınıza cevap veririm de, şimdilik kusura bakmayınHiçbir sağlıklı diyet, oruçta su içmek yasaklanmaz. Yine de en iyi siz bilirsiniz tabii
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.