OS X 10.10 Yosemite Usb Kurulum Hazırlamak!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kemal beni ve pc'mi biliyorsun yabancı gibi davranma ne zaman sizli bizli olduk
Kaç gece mac kuracağız diye sabahladık ben VESİM

Son düzenleyen: Moderatör:
GraphicsEnabler=No ve Yes olarak komut girip dene. (Clover'dan options'a tıklayıp, boot args enterla; komutu ekle Enter, sonra 2 kere ESC ve bölümü aç.)

Not: Komut olarak -x girerekte dene gene, olmazsa üstteki GraphicsEnabler=No/Yes komutuyla birleştirip dene.

Yaptığınız rehber için teşekkür ederim. Bir problem yaşamıştım fakat çözdüm.

Kusura bakmayın benim sistem İngilizce (İngilizce kullanıyorum). Türkçe olarak: Sistem --> Kitaplık --> Extensions .

Not: USB içinde ise İngilizce olarak System —> Library —> Extensions .

Söylediklerinizi yaptım fakat sistem açılmadı. Komutları türkçe mi girmem gerekiyordu acaba ?

Söylediklerinizi yaptım fakat sistem açılmadı. Komutları türkçe mi girmem gerekiyordu acaba ?
Konuyu dikkatli oku; sürücüleri attıktan sonra ilk pfix -t ile olan komut var sonrada sistemi -s -v ile açtıktan sonra girmen gereken komutlar var lütfen o kısıma dikkat et. Açılacaktır.

Fotoğraf atacaktım yüklenmedi. En son ' considerRebuild0fPrelinkedKernel prebuilt rebuild has expired ' yazıyor ve orada kalıyor. Söylediğiniz adımdan tekrar yapmam bir problem yaratır mı ? İkinci defa komut girersem deaktif olur mu komutlar ?

Konudaki komutları girdikten sonra son komut olan exit komutunu girmeden önce kextcache -prelinked-kernel komutunu girip dene gene olmaz ise konuda belirttiğim şekil 755 olan komutu 775 olarak girerek adımları uygula.

Birde ilk önce ve en son sistemi açarken GraphicsEnabler=No ve Yes şeklinde denemeler yap ayrıca -x ilede açmayı dene veyahut iki komutu birleştirip dene.

Eğer cihazınız dizüstü ise Usb diskinizdeki System Library Extensions konumundan ATI, AMD, Nv ve Geforce ile başlayan kextleri vb sil; konudaki pfix -t komutunu usb diski sürükleyip gir dene.

Ben yeni kuracağım direk Yosemite kurulamaz mı ? Yoksa önce Mavericks kurup daha sonra bu işlemleri yapmak mı lazım ?

Ben yeni kuracağım direk Yosemite kurulamaz mı ? Yoksa önce Mavericks kurup daha sonra bu işlemleri yapmak mı lazım ?
Konunun başındada belirttiğim gibi bilgisayarınızda kurulu bir OS X bulunmak zorunda ve Yosemite'yi kurduktan sonra bize o kurulu bulunan OS X gerekecek. Yani kısacası çift OS X kullanmış olacaksınız işin sonunda . Hem daha iyi olur. Sorun yaşarsanız kararlı OS X bölümünü açıp oradan diğer bölümü onarırsınız veya bir daha kurulum hazırlarsınız vesayre .

Şahsen bende 1. bölümde OS X Mavericks kurulu, 2. bölümde ise OS X Yosemite kurulu. Kurulumu ise 8 GB bir USB disk (flash bellek) ile yaptım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…