OS X 10.10 Yosemite Usb Kurulum Hazırlamak!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım kurabilir ve sistemi açabilirsiniz. Kolay gelsin şimdiden kardeşim.
Abi ben baştan kuracağım için ilk önce Mavericks daha sonra senin anlattığın şekilde Yosemite kuracağım daha sonra Mavericks' e format atıp o bölüme Windows 8.1 kuracağım. Peki Yosemite' nin tam sürümü sonbaharda çıktığında yine böyle çift Mac os x mi lazım yoksa normal günceller gibi yeni Mac app store' den güncelleyebilecem mi ?

İlerleyen zamanlarda yöntemler kolaylaşacaktır. App Store üzerinden yükseltme ise olmayacaktır, çünkü sisteminizde test sürümü kurulu olmuş olacak. Dediğiniz yükseltme ise o hackintosh için riskli. Zamanla kolay yöntem çıkacaktır ve konu güncellenecektir.

Kemal ALKIN Hocam işlerin hepsini harfiyen yaptım fakat usb den başlatma yapınca windows açılıyor nerde hatam var yardım edermisiniz

Peki hocam şöyle bir işlem yapsak açılmaz mı sizin hazırladığınız usb yi raw dosyasına çevirip bana atma imkanınız var mı bende onu usb ye yazsam çalışır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…