- İntel Core İ5 - 2450m
- İntel hd3000
- Nvidia Gt610m (Optimus desteklemediği için çalışmıyor, biostan kapatılması gerekir)
- Atheros AR9285
Son düzenleyen: Moderatör:
ekran için herhangi bir kext kullanmadım ve menübar şeffaf yani kendisi tanıyor kurulumdada sorun çıkarmadı -x ne bilim npci gibi kodlarla uğraştırmadı beni hiçbir zaman ne maverickte nede yosemitedeHD 3000 için bir kod girdin mi ? Otomatik mi tanıdı acaba ? Bu arada menü barın şeffaf mı değilmi tam seçemedim ekran komple siyah olduğundan ?
Bu dediğini windows 7 ve mavericks piyasada olduğu zaman yapmıştım gerçi sıkılıp tamamen mac e dönmüştüm ki bence sendede öyle olacak. Neyse sorunun cevabı ben diski sıfırlayıp önce mac kurmuştum kurulum ekranında diski bölmüştüm sonradanda bölebilirsin sorun olmaz. Sonrasında windows kurmuştum ama şöyle bir durum var pcler windows destekli olduğu için windows kurduğunda direk windows açılıyor burda senin yapman gereken kurulum usb sinden mac kurulu sistemi açıp bootloader kurmak org.chameleon.Boot.plist dosyasını chameleon wizard programı ile açıp bootflags kısmında guinin altındaki seçeneği instant menü seçersen açılışta sana hangi bölümü açmak istediğini sorar sanırım açıklayıcı oldu takılan birşey olursa yeniden yardımcı olabilirim.Windows 8.1 kurulu bilgisayarıma yosemite kurabiilir miyim? Yoksa sıfırdan format atarak mı kurulum yapmam gerekir?
ekran kartı intel hd3000 ise sanmam sorun olsun istersen kext paylaşabilirim yada sistemini yaz bakalım biBenim takozun markası samsung sanırım apple'a gıcığı varNeredeyse stabil ama ekrana gelen görüntü soluk hemde aşırı, geri dönüş için teşekkür ederim
![]()
Sistemini yazarsan ona göre birşeyler söylemek isterim zira kurulum ile ilgili birçok şey birçok sitede var önemli olan donanım.Sistem benziyor benim dizüstü bilgisayarıma.
Nasıl kurduğunuzu kısa kısa yazarsanır çok seviniriz.
Yani ben de kurmak istiyorum. Yapabilirsem çift sistem windows + yosemite.
Teşekkürler.
Benim takozun markası samsung sanırım apple'a gıcığı varekran için herhangi bir kext kullanmadım ve menübar şeffaf yani kendisi tanıyor kurulumdada sorun çıkarmadı -x ne bilim npci gibi kodlarla uğraştırmadı beni hiçbir zaman ne maverickte nede yosemitede
ekran için herhangi bir kext kullanmadım ve menübar şeffaf yani kendisi tanıyor kurulumdada sorun çıkarmadı -x ne bilim npci gibi kodlarla uğraştırmadı beni hiçbir zaman ne maverickte nede yosemitede
Bu dediğini windows 7 ve mavericks piyasada olduğu zaman yapmıştım gerçi sıkılıp tamamen mac e dönmüştüm ki bence sendede öyle olacak. Neyse sorunun cevabı ben diski sıfırlayıp önce mac kurmuştum kurulum ekranında diski bölmüştüm sonradanda bölebilirsin sorun olmaz. Sonrasında windows kurmuştum ama şöyle bir durum var pcler windows destekli olduğu için windows kurduğunda direk windows açılıyor burda senin yapman gereken kurulum usb sinden mac kurulu sistemi açıp bootloader kurmak org.chameleon.Boot.plist dosyasını chameleon wizard programı ile açıp bootflags kısmında guinin altındaki seçeneği instant menü seçersen açılışta sana hangi bölümü açmak istediğini sorar sanırım açıklayıcı oldu takılan birşey olursa yeniden yardımcı olabilirim.
ekran kartı intel hd3000 ise sanmam sorun olsun istersen kext paylaşabilirim yada sistemini yaz bakalım bi
http://www.dosya.tc/server35/5Wh1jn/hd3000.zip.htmlvalla kext çok iyi olur en azından denemiş olurum şu an ekran kartım 384 mb olarak tanındı (donma takılma hiç yok )yosemite
ve maverickste ikisinde de ekran soluktu kurulum ekranı dahil. temel özellikleri : ekran kartı : gt520m(bildiğin üzere optimusta feda ediliyor) İşlemci: i5 2410m kalan ıvır zıvırla bir işimiz yok zaten sorun çıkarmadılar hiçbiri bu arada ekran şu şekilde
Sanırım bu donanımlar işimizi görmeye yeterli. Sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak isterim. Mavericks sorunsuz kullanıyordum, şimdi sıra yosemitede...
- İntel Core İ5 - 2450m
- İntel hd3000
- Nvidia Gt610m (Optimus desteklemediği için çalışmıyor, biostan kapatılması gerekir)
- Atheros AR9285
Eki Görüntüle 29087
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.