Osmanlı padişahı olsaydınız ilk ne yapardınız?

Bilgin olmadığı için.
Ne hakkında bilgisizmişim onu açıklarsanız sevinirim. Yıkıcı değil yapıcı olarak kitlesel olarak gelişim sağlayabilirsiniz.

Ciddiye almışsınız ama sadece fikir belirttiğimizi kavrayamamışsınız. 🤔

Son düzenleme:
Ne hakkında bilgisizmişim onu açıklarsanız sevinirim. Yıkıcı değil yapıcı olarak kitlesel olarak gelişim sağlayabilirsiniz.

Ciddiye almışsınız ama sadece fikir belirttiğimizi kavrayamamışsınız. 🤔
Fikir belirtmeniz için bilginiz olması lazım, sizde de o yok. Cumhuriyet siz "kavraması yüksek" olanların, anlayamadığı ve öğrenmek istemediği bir sistem. Başlayalım: Yapılacak tonla iş varken Niye Cumhuriyet ilan ederdiniz? Madem bir tez öne sürüyorsunuz altını doldur altını dolduracak bilgin yoksa "Niye?" deyince cevap verecek istidatınız veya bilginiz yoksa ilkokul seviyesinde ki laf cambazlıklıklarına girmeyin

Son düzenleme:
Beni rica-i zopa ile(tamamen salladım) alırlardı. Döneminden bağımsız olarak tarikatçılığı(mürit, ocak, dergah vs. halkı sömüren işte) herhalde pat diye kaldırırdım. Sonra onlar da beni kök dosyalardan inatla silinen System32 gibi beni sükutu-aleme(bunu da salladım) tez ve pek kuvvetle yollarlardı ama çok da fi fi.

Afrika'ya yönelerek batılı ve doğulu birkaç ülkeyle müttefiklik yapardım. Teknolojik olarak ise modern silah araştırmaları başlatırdım.

- Gelecek modern silahlar ile Anadolu, batı, Afrika bölgelerini güçlendirirdim doğu tarafı için ise set dikerdim ve askeri okulları doğu tarafında fazlalaştırırdım.

- Askerlerin sayısını bölük haline getirerek teker teker Avrupa'dan silah eğitimi almaları için Avrupa'ya gönderirdim.

Donanmayı mükemmel yapıp 2. romayı fethetmeye çalışırdım. Ayrıca Osmanlı'daki rumeli odağını kaldırıp Anadolu'ya önem verirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı