Osu'da nasıl gelişirim?

profesyonel osu oyuncularının hareketlerini izleyip onları örnek alman senin için daha iyi olur mesela mouse ile oynuyorsan mouse tutuşunu veya benim gibi profesyonel oynuyorsan kalem tutuşunu vb. önerebileceğim osu kanalları
1. grafik tablet ile oynuyorsan (HugoFrost)
2. mouse ile oynuyorsan FunOrange
3.BTMC
4.KoiFishu

ha bu arada benim kesin tavsiyem ekran ayarlarını benimki gibi yap küçük ekranda hem daha fazla odaklanırsın hemde alan küçük olunca vuruş oranların artar. hardcore haritalar indir skinlerin sade olsun mouse hassasiyetin fazla olsun. daha fazla ayrıntı istersen söyleyebilirim.

söylemeyi unuttum arka plan ışığın açıksa arkaplan ışığını kapat attığım görseldeki gibi.

ha birde bir düzenleme daha yapayım. eğer gerçekten profesyonel bir şekilde oynamak istiyorsan, grafik tablet alabilirsin. benim kullandığım tablet: gaomon s620

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-20_032655238.png
    resim_2023-06-20_032655238.png
    182 KB · Görüntüleme: 55
  • resim_2023-06-20_033242395.png
    resim_2023-06-20_033242395.png
    74,8 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Profesyonel osu oyuncularının hareketlerini izleyip onları örnek alman senin için daha iyi olur mesela mouse ile oynuyorsan mouse tutuşunu veya benim gibi profesyonel oynuyorsan kalem tutuşunu vb. önerebileceğim osu kanalları.
1. grafik tablet ile oynuyorsan (hugofrost)
2. mouse ile oynuyorsan funorange.
3.btmc
4.koifishu

Ha bu arada benim kesin tavsiyem ekran ayarlarını benimki gibi yap küçük ekranda hem daha fazla odaklanırsın hem de alan küçük olunca vuruş oranların artar. Hardcore haritalar indir skinlerin sade olsun mouse hassasiyetin fazla olsun. Daha fazla ayrıntı istersen söyleyebilirim.

Hocam konu 1,5 sene önce açılmış adam şu an cookiezidir mübarek. Ve küçük ekran area yı küçültür ve bu sayede daha kolay jump yapabilir odaklanma ile ilgil bir şey yok. Nasıl rahat ediyorsa onu yapmalı. Ama skin tercihi cidden çok önemli. Hem renk bakımından yani hangi renk ona daha rahat ettiriyorsa onu seçmeli ve nasıl okuyabiliyorsa (yani diğer circle veya sliderın yerini daha erken tahmin etme) ona göre ayarlamalı ve en ama en önemlisi offset (müziğin erken mi yoksa geç mi geleceğini ayarlama) çünkü beynin algılama ve uygulama süresi tahminen bi 0.20 salise falan yani osu da ritim oyunu olduğu için bu da tıklama süresini ve ritime göre daha iyi oynamasını sağlar. Bu sayede offset daha yüksek accuracy yapmasını ve daha iyi oynamasını sağlar. Gelişmek için de önceden yazdığım gibi 1 gün 0,2 0,3 star arttır sonra bekle sabit kal sonra alıştıktan sonra biraz daha arttır pratik yap o şekilde gelişir. Yani oyunu herkes farklı oynar o yüzden çok hardcore kaçmasına gerek yok

Son düzenleme:
Fark etmemişim. Ama yine de kalsın belki biri daha faydalanır.

Ekran ayarlarım zaten düzgün hocam. :D skin konusunun önemli olduğunu ben de biliyorum ve aeshma adlı arkadaşımın bu skinini kullanıyorum 16:9 olduğu için çözünürlükle uğraşmama gereke kalmıyor. Oyunu zevkine oynadığım için tablet almıyorum, almak istersemde sırf osu! İçin alacağımı sanmıyorum tek bir oyuna 800TL bayılmış olacağıma 800TL'ye birçok oyun alırım. :d

Technopat Haberler

Geri
Yukarı