FearZy
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3050TI , I7 12700H , 32gb Ram , 1tb m2 ssd
profesyonel osu oyuncularının hareketlerini izleyip onları örnek alman senin için daha iyi olur mesela mouse ile oynuyorsan mouse tutuşunu veya benim gibi profesyonel oynuyorsan kalem tutuşunu vb. önerebileceğim osu kanalları
1. grafik tablet ile oynuyorsan (HugoFrost)
2. mouse ile oynuyorsan FunOrange
3.BTMC
4.KoiFishu
ha bu arada benim kesin tavsiyem ekran ayarlarını benimki gibi yap küçük ekranda hem daha fazla odaklanırsın hemde alan küçük olunca vuruş oranların artar. hardcore haritalar indir skinlerin sade olsun mouse hassasiyetin fazla olsun. daha fazla ayrıntı istersen söyleyebilirim.
söylemeyi unuttum arka plan ışığın açıksa arkaplan ışığını kapat attığım görseldeki gibi.
ha birde bir düzenleme daha yapayım. eğer gerçekten profesyonel bir şekilde oynamak istiyorsan, grafik tablet alabilirsin. benim kullandığım tablet: gaomon s620
1. grafik tablet ile oynuyorsan (HugoFrost)
2. mouse ile oynuyorsan FunOrange
3.BTMC
4.KoiFishu
ha bu arada benim kesin tavsiyem ekran ayarlarını benimki gibi yap küçük ekranda hem daha fazla odaklanırsın hemde alan küçük olunca vuruş oranların artar. hardcore haritalar indir skinlerin sade olsun mouse hassasiyetin fazla olsun. daha fazla ayrıntı istersen söyleyebilirim.
söylemeyi unuttum arka plan ışığın açıksa arkaplan ışığını kapat attığım görseldeki gibi.
ha birde bir düzenleme daha yapayım. eğer gerçekten profesyonel bir şekilde oynamak istiyorsan, grafik tablet alabilirsin. benim kullandığım tablet: gaomon s620
Dosya Ekleri
Son düzenleme: