Otelde temizlik görevlisi olmak zor mu?

selamdayi

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba retaj adlı lüks bir otelde temizlik görevlisi olarak bir işe başvurdum. 3 vardiya çalışma zamanı varmış ve hafta içi 1 gün de tatil. Sigorta+20500TL maaş sizce değer mi? Zor iş midir bu iş? Daha önce hiç tecrübem olmadı.

Yorucu bir iş ama bu zamanda 20k civarına kolay bir iş kalmadı. Otellerde çalışmanın birçok avantajı mevcut;

Müşterilerinin bıraktığı eşyaları alabiliyorsunuz, bahşişi bol oluyor ve nispeten kafe tarzı yerlere göre daha temiz oluyor en azından serin olur.

Yorucu bir iş ama bu zamanda 20k civarına kolay bir iş kalmadı. Otellerde çalışmanın birçok avantajı mevcut;

Müşterilerinin bıraktığı eşyaları alabiliyorsunuz, bahşişi bol oluyor ve nispeten kafe tarzı yerlere göre daha temiz oluyor en azından serin olur.

Avantajlı bir iş kendimde dil okuyorum bu beni birçok planda ileri atabilir B2 seviyesinde ing konuşabiliyorum ancak kusmuk gibi şeyleri midem çok fazla kaldırmıyor yapabilir miyim onu düşünüyorum... İlan açan kişi h. K. Meydan temizlik personeli ve Hk. Kat hizmeti personeli yazmış bunlar ne anlama geliyor?

20500 çok az bence. Bodrum gibi yerlerde geçen yaz komi olarak çalışırken bile bu paradan daha çok kazanırdın. Başka bir iş bulamıyorsan ortamı iyiyse idare eder seni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı