Merhaba retaj adlı lüks bir otelde temizlik görevlisi olarak bir işe başvurdum. 3 vardiya çalışma zamanı varmış ve hafta içi 1 gün de tatil. Sigorta+20500TL maaş sizce değer mi? Zor iş midir bu iş? Daha önce hiç tecrübem olmadı.
Yanındaki genç kızlara hava atmak için tomar tomar bahşiş veren ihtiyarların olduğunu duymuştum.
Lüks bir otelse bahşiş öyle sigara parası kadar olmaz dolar bazında olur.Maaşım benim için yeterli verdiği bahşiş en fazla sigara paramı çıkarır.
Muhtemelen bir yorucu bir iş olur.ancak yapacağım iş zor mu değil mi onu kestiremiyorum.
Yorucu bir iş ama bu zamanda 20k civarına kolay bir iş kalmadı. Otellerde çalışmanın birçok avantajı mevcut;
Müşterilerinin bıraktığı eşyaları alabiliyorsunuz, bahşişi bol oluyor ve nispeten kafe tarzı yerlere göre daha temiz oluyor en azından serin olur.
Ben 19 bin TL'ye sabahtan akşama kadar 16 odayı temizliyorum gerçekten yoruyor.
Yatağın üzerinde dışkı olması için hayvan falan girmesi gerek, en fazla spermler falan oluyor yatakta.Çok mide bulandırıcı olaylar oluyor mu? Mesela yatak üstünde dışkı olsun kusmuk olsun tuvalet kısmıda aynı şekikde bu tür şeylerle karşılaşıyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.