Otobüste Kulaklıkla Müzik Dinlerken Sesin Dışarıya Gittiğini Sanmak

Ben çok kez kulaklığı denedim kulağıma takıp çıkardım baktım gerçekten karşı tarafı rahatsız edicek kadar ses vardı ondan sonra çok sevdiğim kulaklıkları ara sıra kullandım en büyük sebebiyse kulaklarda duyma problemi açıyormuş.
 
Bende bir tane bildiğiniz telefon kulaklıklarından var, Nokia markalı. Sesi sona dayadığım zaman metroda solumda ve sağımda oturan arkadaşlar da sebeplenebiliyor. :) Kulaklıktan kulaklığa değişir tabii ama benim kulaklığımda son sese alınca dışarıdan gayet duyulabiliyor.
 
Başlıkta da belirttim. Otobüste dershaneye gidip gelirken kulaklıkla müzik dinliyorum. Kulaklığın çıkması halinde müziğin durmasına rağmen sürekli kulağımdan kulaklığı çıkarıp ses dışarı gidiyor mu diye kontrol ediyorum. Aynı sorunu yaşayan var mı? Nasıl kurtulurum?
Kardeşim bunu fazla kafana takma.Biliyorum insanları rahatsız etmek istemediğinden yapıyorsundur büyük ihtimalle ama sana tavsiyem bunu fazla yapmaman, ileride takıntı falan olur. Eğer çok tedirgin olursan bir kereliğine kulaklığı çıkar kontrol et, ses falan gelmiyorsa daha fazla tekrarlama. Zaten birkaç defa tekrarlamazsan geçer o alışkanlığın.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı