N
Norm
Ziyaretçi
2 Tarafa da zarar verir. Hele çarpan elektrikli bisiklet falansa kapıyı alır
Ayna kullanımı bahsettiğim gibi çok önemli.
Babaniz cok farkli bir seviyedeymis. Ben 21 yasindayim, su anki aracimi sifir almistim 43 bin km'de, bundan onceki araclarimin hepsinde toplam 30 bin falan yapmisimdir. Omur boyu 2 milyondan fazlasi imkansiz gibi tabi uzun yol soforu falan degilsen.Ayak gazdayken bir yandan da debriyaja basılmaz. Kavrama noktasına kadar hızlıca ayak debriyajdan çekilir o bölgede seri bir şekilde gaza basılır ve araba devrini alınca ayak debriyajdan çekilir. İlk önce kapalı alanda pratik yapacaksın. Trafikte işler değişiyor ben Kayseri'de yaşıyorum daha sarı yanmadan kornaya başlıyorlar o yüzden hızlıca öğrenene kadar devam.
@omerfaruk_ua Aynen kardeşim babama hayatın boyunca kaç kilometre yaptın dedim kendisi 51 yaşında 23Milyon kilometre yapmış o bile daha hata yapıyor.
Kardeşim bu bilgide bir hata vardır bence bunu babana bir daha sorAyak gazdayken bir yandan da debriyaja basılmaz. Kavrama noktasına kadar hızlıca ayak debriyajdan çekilir o bölgede seri bir şekilde gaza basılır ve araba devrini alınca ayak debriyajdan çekilir. İlk önce kapalı alanda pratik yapacaksın. Trafikte işler değişiyor ben Kayseri'de yaşıyorum daha sarı yanmadan kornaya başlıyorlar o yüzden hızlıca öğrenene kadar devam.
@omerfaruk_ua Aynen kardeşim babama hayatın boyunca kaç kilometre yaptın dedim kendisi 51 yaşında 23Milyon kilometre yapmış o bile daha hata yapıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.