Otomotiv Mühendisliği vs bilgisayar & Yazılım Mühendisliği

Hem yazılım alanında da çalıştım ve ilgim var. Arabalara da aynı şekilde ilgim var. Yani bitirmekten yana sorun yaşamam. Ama sorun şu ki ben şahsen yazılımda istediğim iş fırsatını elde edebileceğimi sanmıyorum. Git gide daha fazla mezun veriyor. Ama otomotiv mühendisliği öyle değil.

Konuyu tekrar açtım gibi oldu fakat otomotiv mühendisliği yazmayı düşünüyorum. Bursa uludağ, Kocaeli ve gazi arasındayım. Ne yapmamı önerirsiniz?

Konuyu tekrar açtım gibi oldu fakat otomotiv mühendisliği yazmayı düşünüyorum. Bursa uludağ, Kocaeli ve gazi arasındayım. Ne yapmamı önerirsiniz?

Kocaeli de Ford'un fabrikası var bayağı köklü bunu söyleyebilirim, belki hocalar vasıtası ile iş bulabilirsin. Diğerleri hakkında bir fikrim yok.

Hem yazılım alanında da çalıştım ve ilgim var. Arabalara da aynı şekilde ilgim var. Yani bitirmekten yana sorun yaşamam. Ama sorun şu ki ben şahsen yazılımda istediğim iş fırsatını elde edebileceğimi sanmıyorum. Git gide daha fazla mezun veriyor. Ama otomotiv mühendisliği öyle değil.
Doğru hocam ama araba sektöründe sadece otomotivler değil bilgisayar makine elektrik elektronik gibi mühendislikler çalışıyor. Hatta otomotivden çok makine mühendisleri çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı