Overclock yapmak ne kadar mantıklı?

R4'ü abime verdim. Rekor kırdım sayılır 4754 MHz ile bayağı yüksek değerler elde ettim. Rampage 3 Extreme ile de 4.82GHz W3680 ve 3 kanal 2400MHz CL10 sistem kullandım tabi anakartı yaktım orası ayrı mesele. Şimdi sıra 6950X ile bir şeyler yapmaya geldi. Soğutmamı güncellemem gerekecek ama.

Gerçekten uygun fiyatlı anakart bulsam ben de uğraşacağım. İşlemciler sudan ucuz ama anakartlar çok çok pahalı.

Ha benim dediğim olay burada başlıyor işte, soğutucuyu güncelle, anakart al vs. zaten o parayla üst modelini alırım işlemcinin. Sanırsam bu modifiyeli şahin mi yoksa 1.4 Egea mı gibi bir şey ya 😁

O işler öyle olmuyor işte üst modeli alırım diye bir şey yok. Şu an 12700k sistem kurmaya çalışsam zibilyon para lazım. :D

Geçenlerde overclock yapıyordum P5Q anakarta işlemciye fazla GHz ( aniden )verdim ekran gelmedi sonra ne oldu hocam BIOS sıfıladım nedense şalter attı.
Hocam bunda da siz kaşınmışsınız millet bas bas bağırıyor O.C küçük küçük arttırarak yapılır sürekli test edilip en iyi değer bulunur diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı