Overrated Bulduğunuz Oyunlar

Yan görevleri gördüğünüzde demek istediğimi anlamışsınızdır o zaman görevler hoşuma gitmedi. Oyunu bir yerden sonra sıktı GTA 5 gibi oynamaya başladım. Ama Türkçe olmamasıda yer kaplıyor.
Bak Witcher 3'ün yan görevleri güzel gerçekten. Yalan yok. Ama teknik anlamda Witcher 3 ile RDR2 kıyaslamak gerçekten çok komik.
 
Kesinlikle bioshock infinite bu oyunun metacritic puanı nasıl 94 olabiliyor hala anlamış değilim max 75’lik ortalama bir fps bence vasat bile.
 
RDR2 kadar detaylı bir oyun gördünüz mü? Doğru ya, her tarafı genelev olan Ubisoft açık dünyalı Witcher 3 daha detaylı (!)
RDR 2 kadar beni detayli bunaltan bir oyun gormedim hic. GTA iste, western olmasi bir sey degistirmiyor yada at uzerinde adama cevap vermesi.

Witcher 3`u bitirmedigim icin bir sey diyemem.

RDR2 kadar detaylı bir oyun gördünüz mü? Doğru ya, her tarafı genelev olan Ubisoft açık dünyalı Witcher 3 daha detaylı (!)
Haci bir de herhangi bir sey uber detayli diye en iyisi mi olacak yani? Ne yapalim bunalttigi halde cok iyi bir oyun mu diyim? Ne bekliyorsun?
 
Son düzenleme:
Haci bir de herhangi bir şey Uber detayli diye en iyisi mi olacak yani? Ne yapalim bunalttigi halde cok iyi bir oyun mu diyeyim? Ne bekliyorsun?

Detaylardan bahsetmemin sebebi adamların oyunlarına ne kadar önem verdiğini göstermekti. Yoksa hikayenin, açık dünyanın ve oynanışın ne kadar iyi olduğunu söylemeye gerek yok.
 
RDR2 ile Witcher 3 kıyaslamak Esaretin Bedeli ile Yüzüklerin Efendisi'ni kıyaslamak gibi, Prison Break ile Game of Thrones kıyaslamak gibi bişey gereksiz tartışma fikirler kişiden kişiye göre değişir ancak kişisel fikrim

RDR2
+ Prodüksiyon anlamında 2022 dahil şuana kadar ki en büyük yapım
+ Gerçekçilik anlamında neredeyse bir yaşam simülasyonu
+ Mekanikler açısından kusursuza yakın (Vuruş hissini beğenmiyorum)
- Hikayesi gereksiz yavaş ilerliyor
- Seçtiğimiz yolun (İyi/kötü) sadece 3 5 dk etkisini görmemiz Rockstar a yakışmıyor

Witcher 3
+ Hikaye anlatımı, senaryo işlenişi, hikaye etkileme konusunda çok net Rdr2 den daha iyi bir yapım. Hikayesini beğenirsin beğenmezsin o sana kalmış. Kaldı ki halkımız adına genel gözlemim biz fantazi dünyalarına batı toplumu kadar hypelanamıyoruz, coğrafya kaderdir

+Müzikler rdr daha iyi denmiş kime göre neye göre? Ladies of the Woods, Aard Skellig yazar susarım

- Roach :( ve diğer teknik problemler

- Bu tarz bir oyunda daha kaliteli boss fightlar beklersin malesef bu kötü

Bence ikisi de türünün en iyi örnekleri, overrated olduklarına katılmıyorum. Ayrıca Rdr vs Witcher yerine Elden Ring vs Witcher bile daha mantıklı mukayese ...
 

Geri
Yukarı