Overwatch ban yersem diğer hesabım da otomatik olarak ban yer mi?

• Konuyu başlatan Tttx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 4.794
Owerwatch dediğin şey şüpheye düşen oyuncunun en şüpheli bulunduğu maçı insanlara izletip oy birliği ile banlanması değil mi?
Report yediği maç inceleniyor. Eğer overwatch görevlisi Bunda kesin hile var diyorsa o işlem ValvE'ye gidiyor. ValvE kullanıcının dosyalarını tarıyor hile yoksa overwatch banını kaldırıyor. Şayet overwatch görevlisi bariz değil derse başka bir OW yetkilisi de inceliyor. İkisi de ortak karar verdiyse OW banı verilmiyor.
Öyle bi konu açmış ki resmen hile kullanıyorum diyor. Eğer kullanıyorsan umarım ikisi de ban yer. İnsanların oyun zevkini hiç ediyorsunuz.
Ön yargıyla yaklaşmamayı umarım öğrenirsiniz. Hile kullansa bile bu onun sorunu bizim sorunumuz değil biz burada sadece yardım etmek için varız; yapması etik olmayan bir şeyi eleştirmek gereksizdir.

Ön yargıyla yaklaşmamayı umarım öğrenirsiniz. Hile kullansa bile bu onun sorunu bizim sorunumuz değil biz burada sadece yardım etmek için varız; yapması etik olmayan bir şeyi eleştirmek gereksizdir.
Umarım hile kullanmanın ne demek olduğunu öğrenirsiniz. Onun açtığı hile oyuna etki ediyor. Oynadığı oyun single olsa istediğini yapsın ama online oyunda hile tek taraflı bir şey değil.
Ayrıca mesajımda eğer kullanıyorsan dedim.

Report yediği maç inceleniyor. Eğer overwatch görevlisi Bunda kesin hile var diyorsa o işlem ValvE'ye gidiyor. ValvE kullanıcının dosyalarını tarıyor hile yoksa overwatch banını kaldırıyor. Şayet overwatch görevlisi bariz değil derse başka bir OW yetkilisi de inceliyor. İkisi de ortak karar verdiyse OW banı verilmiyor.

Şu adam umarım senin maçına gelir de kim kime ön yargı yapıyor kimin sorunu kimin derdi görürsünüz.

Sorunun cevabı ise aynı hotmail ile 2 hesap açamıyorsunuz zaten, aynı telefona 2 hesap alınıyor mu bilmiyorum ancak alırsanız ilk hesabınız hileden, ikinci hesabınız "smurf"ten ban yer.

Ayrıca bilgisayarından doğru düzgün temizlemezsen kalıntıları VAC tarafından 3. parti yazılım olarak görülebilir ve bu da ban yedirtir.

Şu adam umarım senin maçına gelir de kim kime ön yargı yapıyor kimin sorunu kimin derdi görürsünüz.

Sorunun cevabı ise aynı hotmail ile 2 hesap açamıyorsunuz zaten, aynı telefona 2 hesap alınıyor mu bilmiyorum ancak alırsanız ilk hesabınız hileden, ikinci hesabınız "smurf"ten ban yer.

Ayrıca bilgisayarından doğru düzgün temizlemezsen kalıntıları VAC tarafından 3. parti yazılım olarak görülebilir ve bu da ban yedirtir.
Maçıma gelse ne yazar? Rankımda daha hiç hileye rastlamadım??

E-posta adresi üzerinden yasaklama verilmiyor. Hesaplar aynı telefon numarasına kayıtlı değilse diğerinin direkt olarak etkilenmesi söz konusu değil. Yani biri yasaklandığı zaman öteki hesap da yasaklanmaz. Yalnız bilgisayarda bulunan hile, özellikle kalıntıları sonradan öteki hesabı da etkileyebilir.
Vac ban dan değilmi o kalıntı felan ow da olmaz galiba öyle birşey teşekkürler :)
Konuda "arkadaşlar yan çardan hile ile kasıcam ana çara seker mi?" demişsin, hile kullandığın için alt sınıf bir insan olduğunu kanıtladın ve buna göre ilerleyeceğim ya da ne kafasındasın bilmiyorum. Ben bu zamana kadar -oyun izin vermese bile- oyunda mod kullanma imkanı varsa yükledim ve oynadım gerek fps arttırmak için gerek oyunu kolaylaştırdığı için karşımdaki adama dokunmayana kadar modları yüklerim ve bu zamana kadar maks dosyaları yeniletti ne ban ne birşey yedim. Şimdi cevabıma geleyim, korkma zaten bu oyunu oynayan zımboların kitlesi belli 2 hs yeyince hile açan tek hücreliler oynuyor steam hesabına arkadaş dışında en ufak bağlantı bulursa main hesapta gider yani hile açma ya oyna ya da oynama.
Cevaplamak zorunda değildin teşekkürler
Öyle bi konu açmış ki resmen hile kullanıyorum diyor. Eğer kullanıyorsan umarım ikisi de ban yer. İnsanların oyun zevkini hiç ediyorsunuz.
Peki :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı