Oynayacak oyun bulamamak

Fatihh_

Hectopat
Katılım
1 Ağustos 2020
Mesajlar
1.904
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bundan 11 ay önce güzel bir PC topladım, onun verdiği heyecan ile tüm oyunları oynamaya çalıştım. Tüm oyunlar zevk veriyordu fakat 11 ay geçti aradan ve ben zevk alamamaya başladım. Şu an sadece Valorant oynayabiliyorum. Battlefield serisini oynadım, pes ve FIFA'da kariyer yapmaya çalıştım ama maximum her oyunu 2-3 saat oynayabiliyorum. Arkadaşlarımla Raft, Rust, The Long Dark falan da oynadım, bir iki saatten sonra o da sarmadı. Şimdi PC başında zevk veren 3 şey var; Tuna Tavus, Hatay sandık içi ve Valorant. Kısacası sizden güzel bir hikaye oyunu, savaş oyunu, açık dünya oyunu istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. İyi forumlar.
 
Max Payne 1, Max Payne 2, Max Payne 3. Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Call of Duty Modern Warfare 2019. Red Dead Redemption 2.
 
@tahaklkt @Rahman Can hocam RDR2'yi çok oynamak istiyorum fakat o kadar bütçem olmadığı için Torrent indirmek zorundayım maalesef.

Zaten hepsini Torrent oynamalısınız hocam ben hepsini Torrent oynadım PC'yi iade ettim tabii de mesela onlara şimdi o kadar para versem olmazdı çünkü şimdi Series S aldım. Sözün özü oynayın korsan, olsun bitsin.
 
@tahaklkt @Rahman Can hocam RDR2'yi çok oynamak istiyorum fakat o kadar bütçem olmadığı için Torrent indirmek zorundayım maalesef.

Hocam şu an Epic'te kuponla beraber 88TL gibi bir fiyat oluyor. Bu fiyata kesin alınır. Ama yine de çok pahalı derseniz beklemenizi tavsiye ederim. Torrent kullanmayın derim.
 
Oyun tavsiyesinden ziyade bilgisayara ara vermeni öneririm. Ondan sonra yine oyunlardan zevk almaya başlarsın, tecrübeyle sabit.
Hocam okulda onlarca saçma kişilikle saçma insanlarla uğraşıyorum eve geliyorum kafa dağıtmak istiyorum. Bu da beni oyunlara yönlendiriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı