Oyun anılarınızı anlatın

GTA San Andreas'da Burning Desire görevini tam bitirecekken ara sahne de Denise'yi araç ezmişti. Oyun takıla kalmıştı ara sahne de ESC falan yapılamıyordu. Oturumu kapatmak zorunda kaldım. Görev de gitti.

Son düzenleme:
2018-2017 civarlarında BountyHunters isimli bir CS 1.6 sunucusunda oynuyordum, jailbreak serveriydi. O zamanlar ünlü bir YouTuber olan NatronAbi'nin videosuna denk gelmiştim, onunla beraber çatışma şansım olmuştu, aklıma geldikçe gülerim.

Misafirliğe gitmiştik, oğulları bana bilgisayarını vermişti. Bende bulmuşken CSGO gireyim dedim. Map Inferno ve o gün o saatte hayatımda bir daha asla yapamayacağım bir olay yaşandı. Banana gittim, ben dahil 2 kişiyiz. T takımı da 4 kişi Banana gitmiş, hepsini M4A1-S ile tekte aldım. Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadığımdan dolayı aşırı heyecandan da bağırmıştım. Evdekilerde şaşırdı noldu diye. Garip ama güzel bir anı. Maçı kazanmıştık merak edenler için.

İlk aklıma geleni yazıyorum. 4 yıl önce arkadaşlarla CS:GO oynuyorduk. Mirage haritasında rekabetçi modundayız. Karşı tarafta 2 Türk var. Başladık onlarla küfürlü kavgaya. Ne küfürler ediyoruz ama :D maç bitti, akşam oldu, bizim bir arkadaş geldi. O da CS:GO oynuyordu ama abisinin hesabından oynuyordu. Kendi hesabına almış oyunu. Rankım da belli oldu. Gelin oynayalım falan dedi. Steam profil linkini attı. Bir baktık o kavga ettiğimiz adamlardan biri oymuş. Hepimiz haykırmaya başlamıştık :D CS zamanları çok iyiydi be.

Bir oyun oynarken oyunda yaşadığınız önemli ya da komik olaylarınızı anlatın.
Ben başlıyorum:
Counter-Strike: Source oynuyorum, Dust 2'deyiz.
Bir tane köprü altı gibi kutulu yer var, yeni nesil CS:GO'da counter teroristlerin spawn yeridir.
Neyse counter terorist olarak başladım, oranın karşısındaki kutunun üstüne atladım, oranın karşısında bomba kurma yeri var orada da teroristler var.
Öyle bir yerde duruyormuşum ki teroristler karşıdan beni rahatlıkla ayağımdan vurabilirler.
Teroristlerden biri (terorist takımından oyuncu) chatte dedi ki: Ahmet ayak numaran kaç ayağın çok küçükmüş.
Bende cs source oynuyordum $2000$ haritasında 1v1 vs atıyoruz. Karşımdakini ben öttürüyordum. Adam sinirlenip aim açmıştı bende aim + wall açmıştım hack vs hack baya sarmıştı. :D

8 yaşlarındayım Zula'nın popüler olduğu zamanlar biriyle tanıştım 17 yaşındaydı ve çok iyi birisiydi veya en azından bana öyle davrandı hatta bir zaman sonra "abi" kelimesini "kanka"olarak değiştirdik hiçbir şey dememişti şimdi çok da tınlık bir olay ama o zaman Zula oynamak isteyen küçük bir çocuk olduğum için benim için çok iyi bir olaydı neyse bir ara oyuna girdim baktım o da oyunda ama başka bir arkadaşıyla oynuyor ve sebepsiz yere beraber oynadığı çocuğu kıskandım ve sinirlenip küfür etmeye başladım. Oyun bitişinde küfür ettiğim çocuk bana yazdı ve korkudan ne yapacağımı bilememiştim ki hemen 10 dk sonrasında beni kontrol altına almayı başardı ve o korkuyla adresime kadar söylemiştim ama yine de benimle oyun falan oynuyordu ben zorlukla oynuyordum çünkü korkuyordum sonuçta 8 yaşında küçük bir çocuğum neyse sonra bir anlık cesaretle arkadaşlıktan sildim ve bir daha asla görmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı