Oyun anılarınızı anlatın

8-9 yaşlarında olmam lazım. Babam PSP'me GTA liberty City yükletmişti yazın oynamam için. Oyunda kendimce bayağı ilerlemiştim. Bir görev vardı adamın arabasını gizlice takip etme görevi. Bazı yerlerde duruyor. Başkalarını alıyor. Biraz yakınından ilerliyorum fark ediyor. Bende 2-3 defada artık çözdüm oraları nereye gideceğini ezberledim. Oyunda kamera var ve o takip ettiğim kişiler bir yerde duruyor ve benim de fotoğraflarını çekmem gerekiyor. Oyun kamerayı görevin başında vermişti ama ben kamerayı nasıl kullanacağım bilmiyorum. Bir fotoğraf çektim bir şekilde. Oyun kabul etmedi etkileşim yok (görevi başardın veya şuraya dön vs. gibi bir şey çıkmadı). Bende biraz yakınlaştım takip ettiğim kişiler beni gördü yine başarısız oldu. 2 sene boyunca onu ara sıra denedim olmadı, gezindim öylesine hile açtım polislerle savaştım. Oyunda 3 ada var. Sanırım hatta GTA 3'ün ek oyunu gibi bir şey çünkü ana karakter aynı. Diğer 2 adayı görmek istiyordum. Motorla falan adamların geçmemize izin vermediği köprüden geçmeye çalıştım. Baktım olmuyor en son hile kullanarak arabayı denizde sürme hilesi açtım öyle baktım diğer adalara. 1, 5-2 sene sonra YouTube'a baktım görevlerini bitirmek için. O fotoğraf görevinde normalde yazıyormuş sol üst köşede kare tuşuna mı ne basınca Zoom yaptığını ama hem İngilizce hem de dikkat çekici şekilde olmadığı için görmedim. O görevi yaptıktan sonra yapamadığım görevleri YouTube'dan yardım alarak yaptım. Şu ana kadar oyunu 3 defa bitirdim. Hayatım boyunca oynadığım en kolay GTA oyunu.

Geçen Valorant'a girdim bir el attım bütün soyuma sopuma sövdüler ne inançlarım ne saygı duyduğum şeyler hiçbiri kalmadı. Bütün hayattaki var oluşuma kadar sövdüler, bu da böyle bir güze anıydı işte.
Ben Valorant oynamıyorum komik olsun diye dedim 👉 👈

Cod 2 oynuyordum. Tam düşman hattına koşarken Komutan arkamdan şöyle dedi.
Vasil kahrımanlik yapmaya çalişma ve hatta geri dön!
Komutanın sözünü dinlemeyip ilerlerken panzer tarafindan deşildim :(.
O komutan oyuncu mu bot mu ? Gerçekçi konuşmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı