Oyun bilgisayarı alıp Valorant oynamak

Kışkırtıcı cevapları dikkate almıyorum. Kimseye illa bunu böyle yapma demiyorum. Ortada bir durum var ve bunu mantıksız bulduğumu söylüyor ve anlamaya çalışıyorum. İnsanların bu tarz sistemler satın alıp sadece Valorant vb. düşük sistem gereksinimli oyunlar oynamasının yazık olduğunu düşünüyorum. Oyun oynamayı sevmek başka, sadece Valorant oynamak başka. Paranızın olması illa ihtiyacınızın olmadığı bir şey almayı gerektirmiyor. İstediğinizi alın istediğinizi oynayın tabi karışacak değilim ancak bana göre mantıksız ve diğer insanların yorumlarını da merak ettiğim için bu konuyu açtım :)

Kışkırtıcı cevapları dikkate almıyorum. Kimseye illa bunu böyle yapma demiyorum. Ortada bir durum var ve bunu mantıksız bulduğumu söylüyor ve anlamaya çalışıyorum. İnsanların bu tarz sistemler satın alıp sadece Valorant vb. düşük sistem gereksinimli oyunlar oynamasının yazık olduğunu düşünüyorum. Oyun oynamayı sevmek başka, sadece Valorant oynamak başka. Paranızın olması illa ihtiyacınızın olmadığı bir şey almayı gerektirmiyor. İstediğinizi alın istediğinizi oynayın tabi karışacak değilim ancak bana göre mantıksız ve diğer insanların yorumlarını da merak ettiğim için bu konuyu açtım :)
İnsanların keyfine karışmak bize düşmez, sonuçta parası bizim cebimizden çıkmıyor. Kendisi çalışır, alır, eğlenir. Sadece Valorant oynamak istiyorsa, oynasın. Zaten bilgisayar alsan, oyun alması çok ayrı bir dert. Konsol alsan, yanına kol alacaksın, bir de üstüne oyun fiyatları bilgisayara oranla 3 kat daha fazla. Günde 12 saat çalışıp, 2800 lira (330 dolar) alan adam dışarı çıkıp da eğlenecek, orada para harcayacak değil ne de olsa.

İnsanların keyfine karışmak bize düşmez, sonuçta parası bizim cebimizden çıkmıyor. Kendisi çalışır, alır, eğlenir. Sadece Valorant oynamak istiyorsa, oynasın. Zaten bilgisayar alsan, oyun alması çok ayrı bir dert. Konsol alsan, yanına kol alacaksın, bir de üstüne oyun fiyatları bilgisayara oranla 3 kat daha fazla. Günde 12 saat çalışıp, 2800 lira (330 dolar) alan adam dışarı çıkıp da eğlenecek, orada para harcayacak değil ne de olsa.
Kimsenin keyfine karışmıyorum demiştim. Dışarı çıkmak, tatil yapmak, yurtdışına gitmek veya en basit tüketimler bile lüks haline gelmişken insanların pahalı ürünlere yatırım yapmasını anlıyorum fakat eğer bu ürünlerin potansiyelini kullanmayacaksanız gereksiz bir harcama olacaktır diyorum. Bunu kendi hobilerimden yola çıkarak iki şekilde örneklendirebilirim. 10 bin liralık espresso makinesi alıp kuru kahveci mehmet efendi ile kahve yapmak veya yine 10 bin liralık üst düzey bir müzikçalar alıp youtube'dan müzik dinlemek. Umarım bahsettiğim şeyi sonunda açıklayabilmişimdir :)

Kimsenin keyfine karışmıyorum demiştim. Dışarı çıkmak, tatil yapmak, yurtdışına gitmek veya en basit tüketimler bile lüks haline gelmişken insanların pahalı ürünlere yatırım yapmasını anlıyorum fakat eğer bu ürünlerin potansiyelini kullanmayacaksanız gereksiz bir harcama olacaktır diyorum. Bunu kendi hobilerimden yola çıkarak iki şekilde örneklendirebilirim. 10 bin liralık espresso makinesi alıp kuru kahveci Mehmet efendi ile kahve yapmak veya yine 10 bin liralık üst düzey bir müzik çalar alıp Youtube'dan müzik dinlemek. Umarım bahsettiğim şeyi sonunda açıklayabilmişimdir :)
Ben seni anlıyorum, o konuda sorun yok ama sen beni anlamıyorsun. Bilgisayara 50.000 lira vermek de kişinin tercihi, 4.000 lira vermek de kişinin tercihi. Gereksiz ama mutlu olacaksa ya da mutlu olacağına inanıyorsa alsın diyorum. 1080 Ti ekran kartlı sistem toplayıp sadece Minecraft oynayan adam vardı, hatta Youtube'da oldukça büyük bir kitlesi vardı.

İstedikleri ayarlarda almaları gereken fps değerini daha düşüğe veya daha pahalıya alabilirler.Size overkill gibi geliyor ama bu kimseye düşmez.3090 SLI yapıp minecraft oynaran adam da biliyorum ben.Bize düşmez bu olay.İnsanlara bir şey diyemeyeceğiz.
Overwatch'ın da fikir babası CS 1.6'daki bir moddur.
Fikir babası derken? MOBA FPS kanka o oyun,şu her fps konusuna CS demeyi bırakın artık Allah aşkına.

Yıllar önce oynadığım için adını unuttum ama akşam bakarım.
10-15 tane klas vardı. Valorant'taki ajan gibi. Onu seçip oyunda kill aldıkça exp kasıyordun.
Bir klasın mesela teleport gibi skilleri vardı. Omen tarzında.
Alev atan bir klas vardı, Phonix'e benzetilebilir.
Fikir babası derken? MOBA FPS kanka o oyun, şu her FPS konusuna CS demeyi bırakın artık Allah aşkına.

CS Ultimate modları oyna görürsün. Warcraft 3 modu falan bile vardı.

Yıllar önce oynadığım için adını unuttum ama akşam bakarım.
10-15 tane klas vardı. Valorant'taki ajan gibi. Onu seçip oyunda kill aldıkça exp kasıyordun.
Bir klasın mesela teleport gibi skilleri vardı. Omen tarzında.
Alev atan bir klas vardı, Phonix'e benzetilebilir.

CS Ultimate modları oyna görürsün. Warcraft 3 modu falan bile vardı.
WarCraft III CSden çok çok önce çıkmış bir oyun hocam sen neden bahsediyorsun?

İstediğim kişiyi her konuda uygun bir dille eleştirebilirim. Papağan gibi aynı şeyleri söyleyip durmayın. Kimseye "Valorant oynuyorsan illa düşük özellikli laptop alacaksın" demiyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı