Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci ve Ekran Kartı Önerisi

Sana da teşekkür ederim dostum. Benim için topladığın sistemdeki bazı parçaları kullanacağım. Sonraki konularımda görüşmek üzere. :)

Bu arada başlık "Oyun Bilgisayarı İçin İşlemci Önerisi" ama işlemci hariç her şeyi konuştuk :D
Aslında başlığı değiştirmek istemiştim. Ama öyle bir iznim yok sanırım. :)

Sana da teşekkür ederim dostum. Benim için topladığın sistemdeki bazı parçaları kullanacağım. Sonraki konularımda görüşmek üzere. :)

Aslında başlığı değiştirmek istemiştim. Ama öyle bir iznim yok sanırım. :)

Moderatörler yapabiliyor diye biliyorum onu :D

Hiçbir zman en güncel sistemi kuramazsın teknoloji çok hızlı ilerliyor. Bugün toplayacağın sistem 1-2 ay sonra güncelliğini yitiricek ben o kadar fazla para vermeyin.

Hiçbir zman en güncel sistemi kuramazsın teknoloji çok hızlı ilerliyor. Bugün toplayacağın sistem 1-2 ay sonra güncelliğini yitiricek ben o kadar fazla para vermeyin.

2 ay sonra daha iyisi çıkar mantığı ile kimse üst düzey bilgisayar almaz o zaman iflas eder şirketler :D

Gtx 1080 ve ryzen 7 1800x olsun da, nolursa olsun. Ona bakılırsa güncel zaten hiçbir zaman toplanamaz. Geçtiğimiz her an teknoloji gelişiyor, yepyeni parçalar çıkıyor. Bu 2 parça olsun yeter.

Gtx 1080 ve ryzen 7 1800x olsun da, nolursa olsun. Ona bakılırsa güncel zaten hiçbir zaman toplanamaz. Geçtiğimiz her an teknoloji gelişiyor, yepyeni parçalar çıkıyor. Bu 2 parça olsun yeter.

Güzel sistem güzeel :)

Çoğu yayıncınınkinden daha iyi bir sistem bile. Örn Jahrein, Unlost. Tabi bunlar PC'lerini güncellemeye kalksa... :)

Ne kadar güncelleyebilirler ki ?

En fazla sizinkinden farklı olarak 1080 TI takarlar :D

Ne kadar güncelleyebilirler ki ?

En fazla sizinkinden farklı olarak 1080 TI takarlar :D
Profesyonel oyuncu değilim herhalde canım. TI ile normali arasında 1.5k TL fark var. "En günceli" tabirim çürüyor tabii ki bununla birlikte. Yayıncılara bakıyorum da, bu topladığım sistemden daha düşük sistemlerle yayın yapıp üstüne üstlük örn. Resident Evil 7 oynuyorlar. Bu canavar napar acep.... :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı