M
Mert Ercan
Ziyaretçi
GTX 690 512 bit değil 256 bit bir ekran kartıdır, aynı zamanda 4 değil 2 gb'dır.780 yapabilirsin fakat 690 512bit kart daha iyi olacağını düşünüyorum GTX690 ın alternatif olarak 2x770 alıp SLI yapabilirsin.
GTX 690 512 bit değil 256 bit bir ekran kartıdır, aynı zamanda 4 değil 2 gb'dır.780 yapabilirsin fakat 690 512bit kart daha iyi olacağını düşünüyorum GTX690 ın alternatif olarak 2x770 alıp SLI yapabilirsin.
Laf ağızdan çıktı bak video bekliyoruz artık ona göre![]()
GTX 690 512 bit değil 256 bit bir ekran kartıdır, aynı zamanda 4 değil 2 gb'dır.
SLI ya da CrossFire yapılmış hiçbir kart 2 ile çarpılmaz, performans artış sağlanır AMA hiçbir şekilde RAM ya da başka bir şey 2 ile çarpılmaz, bilip bilmeden konuşmayalım biraz araştıralım lütfen. Saygılar.Gtx 690 birçok şeyi 2 ile çarpılır buna göre 256*2=512 ayrıca kart 4gb ama ram'larda 2 ile çarpılır.Saygılar
GeForce GTX 690 Grafik Kartı – Hızlı ve Enerji Verimli | NVIDIASLI ya da CrossFire yapılmış hiçbir kart 2 ile çarpılmaz, performans artış sağlanır AMA hiçbir şekilde RAM ya da başka bir şey 2 ile çarpılmaz, bilip bilmeden konuşmayalım biraz araştıralım lütfen. Saygılar.
Pazarlama diye bir şey var...GeForce GTX 690 Grafik Kartı – Hızlı ve Enerji Verimli | NVIDIA
Buyrun ben bu değerlere bakarak konuştum ki hayatta en nefret ettiğim şey araştırmadan konuşmak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.