Oyun fiyatları düşer mi?

ImortalSwerd

Hectopat
Katılım
30 Ocak 2021
Mesajlar
549
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun fiyatları çok pahalı maalesef. Geçenlerde God of War PC'ye geliyor diye duyuru yaptılar, Steam sayfasını açtım hemen bir "hayırlı işler" dedim içimden. Çünkü oyun 320 TL gibi bir fiyattan satılıyor. Sadece o da değil. Battlefield 420 TL, FIFA 420 TL, Cyberpunk 250 TL... Bu fiyatların düşme gibi bir şansı yok mu?
 
Merak etmeyin genelde büyük indirmler oluyor oyunlarda ben cayberpunk u 100 TL'ye aldım diğer oyunlarda da yakında indirimler olacaktır.
 
1634974264326.png

Sanırım bu yeterli sorununuz cevabı için.
 
Dolar, euro sürekli yükseliyor ve firmalar bu şekilde yerel fiyatlandırmadan uzak şekilde devam ederlerse (ki edecekler, yerel fiyatlandırma yapmaları için sebep yok, alan zaten alıyor) hayır fiyatlar düşmeyecek hatta yükselecek. 2-3 yıl önce oyunlar 300TL'ye çıktığında "herkes iner mi?" demişti ancak cevabı o zaman da aynıydı şimdi de.​
 
Bu fiyatlandırmalar yerel fiyatlandırmalardır. Normalde God of War Steam'de normalde 50$ gibi bir fiyata satılıyor. Yani oyun fiyatları düşmez, daha da artacaktır.
 
Normalde steam kuru dolara göre 2tl falan fakat genel olarak saydığınız oyunlar yerel fiyatlandırmaya uygun olarak çıkmıştır ve doğrusu da budur. Çünkü adamların 50-100$ dolara aldığı oyunu gidip biz 150 tlye alırsak biraz saçma olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı