Oyun & grafik & yazılım için laptop önerisi

Yazın amazon ile yaptığım ile görüşmede satının kendileri yani Amazon olması durumunda bir sıkıntı olmuyormuş. Eğer sıkıntı olursa kendileri ilgileniyormuş. Eğer oradan alacaksanız bunu göz önünde bulundurun. Ayrıca klavye ingilizce gelecek bunu da unutmayın.
Şuan kullandığım klavye rusça , o açıdan bir sorun olacağını sanmıyorum .

Motion in Whit'a katılıyorum galiba amazondan asus modelini alacağım .

Son düzenleme:
Yazdığım ilk mesajı dikkatli okumadınız sanırım veyahut ben detaylıca açıklamadığım için böyle bir izlenime kapıldınız . Kolay Taşınabilir olması nedeniyle laptop almak istiyorum .

Gönderdiğiniz laptop asus dan daha iyi özelliklere sahip gözümden kaçmış bunun için teşekkür ederim.

Asus un eksiği ram 16 gb , artısı ise işlemcisi 9750H olması - Msi nin artısı ram 32 gb ekran kartı da aynı olması fiyatının daha uygun olması , eksisi ise işlemcisinin 8750H olması .

Siz olsanız ne yapardınız ?
Açıklamayı çok güzel okudum hocam. Sadece kinaye ile karışık konuştum. Çok yanlış anladınız beni.

Açıklamayı çok güzel okudum hocam. Sadece kinaye ile karışık konuştum. Çok yanlış anladınız beni.
Kusura bakmayın , yurt dışında yaşadığım için türkçemin zayıflığını bazen bu şekilde hissedebiliyorum . Şimdi anlatmak istediğinizi anladım . Evet doğru ama masaüstü bilgisayar hiç kullanmadım bundan sonrada kullanacağımı zannetmiyorum .

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı