Tavsiyem Odyssey den uzak durun.Assassin's Creed serisine de bakmanızı öneririm. Ben henüz çok az oyununu oynadım fakat seri güzele benziyor. Tabii arada kötü oyunları da var.
Tavsiyem Odyssey den uzak durun.Assassin's Creed serisine de bakmanızı öneririm. Ben henüz çok az oyununu oynadım fakat seri güzele benziyor. Tabii arada kötü oyunları da var.
Tavsiyem Odyssey'den uzak durun.
Tavsiyem Odyssey'den uzak durun.
Peki bunu Odyssey oynarken birkaç dakikalığına ekranı değiştirdiğimde görmem. Bence gayet güzel oyun. Sadece level kasmak bir süre sonra çok sıkıcı geliyor.
Bir RDR 2 atasözü der ki; Bitirmek istediğiniz bir oyun varsa bitirin çünkü RDR 2 oynadıktan sonra diğer oyunlardan zevk alamayacaksınız.Yaşım 27 aslında çocukluğumdan beri sürekli oyun oynarım fakat sistemim olmadığı için son 5-10 yılın oyunlarına biraz uzak kaldım. Yeni sistem topladım. Oyun macerama RDR 2 ile başlarsam geri kalan oyunlar sarmamazlık yapar mı? Herkes en iyi oyun olduğunu söylüyor o yüzden bende bunu merak ettim.
Yüklerken görmem.
Hocam sanırım size kötü bir haberim var. Epic Games'ten indirince açılmıyor diye biliyorum. Ben de denediğimde olmamıştı.
@Margot RobbieRDR 2 çok sıkıcı bir oyun aldığıma pişmanım gerçekten rezalet insanı oyun oynamaktan soğutur.
RDR 2 çok sıkıcı bir oyun aldığıma pişmanım gerçekten rezalet insanı oyun oynamaktan soğutur.
RDR 2 bilmem de, Witcher 3'ten sonra hiçbir oyundan zevk alamayabilirsiniz. Yaşadım, biliyorum.Yaşım 27 aslında çocukluğumdan beri sürekli oyun oynarım fakat sistemim olmadığı için son 5-10 yılın oyunlarına biraz uzak kaldım. Yeni sistem topladım. Oyun macerama RDR 2 ile başlarsam geri kalan oyunlar sarmamazlık yapar mı? Herkes en iyi oyun olduğunu söylüyor o yüzden bende bunu merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.