Steam Oyun hediyesi dolandırıcılığı

Hocam böyle bir durumda paparaya yazsanız da bir şey olmaz. Kredi kartı olsa yapabileceğiniz bir şey olurdu fakat Paparanın size tek söyleyeceği ‘Karşı tarafa Haksız Zenginleşme veya Dolandırıcılık davası açarsanız durum düzelecektir’ olur ve yapabileceğiniz tek şey bu. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunacaksınız
Teşekkürler hocam.

Bir raporda ben gönderdim.
Teşekkürler 🙏🏻

Üçüncü raporda benden arkadaşım. Para pul için üzülmeye değmez, öbür dünyaya götürecek halimiz yok ya... :)

Çok haklısın ancak yapılan adice. Kardeşimin burada canı sıkılıyor gönlü olsun çıkınca oynarız diye almak istemiştim ancak bayağı rezil hale geldik 😅

Çok haklısın ancak yapılan adice. Kardeşimin burada canı sıkılıyor gönlü olsun çıkınca oynarız diye almak istemiştim ancak bayağı rezil hale geldik 😅

Sen zaten haklısın hocam. Az buz bir para da değil verdiğin miktar ama olanla ölene çare yok maalesef. O arkadaşın bir gün faka basacağını ve başına bela alacağını da unutma. Yüreğine su serpilsin diye söylemiyorum bunu.

Bu arada kardeşin çok şanslıymış. Gönlü olsun diye bir oyuna asgari ücretin 8'de birini yatıracak kadar onu seven abisi var. Umarım bir an önce birbirinizi punchlarsınız. (WWE'de :D)
Yok biz pek anlaşamazdık aslında. Depremden sonra insan bazı şeyleri sineye çekiyor. Oyun şimdilik yalan oldu indirime girmesini bekleyeceğim 😂

Key olarak aldin sandim hediye edilen seyler iade edilebiliyor direk bankayi arayip iptal ettirirsen.

Bu arada kardeşin çok şanslıymış. Gönlü olsun diye bir oyuna asgari ücretin 8'de birini yatıracak kadar onu seven abisi var. Umarım bir an önce birbirinizi punchlarsınız. (WWE'de :D)

8 de birini vermemis adam oyunu hediye olarak ucuza satan biri varmis ona parayi atmis WWE hediyesini yollamis ama CC ile yaptigi icin iade olmus.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı