Oyun için 2500 TL'ye Sistem Önerisi

Şimdi FX 8150 ekliyoruz tamam.


TOPLAM :​
2.230,13 TL​
KDV (%18) :​
401,42​
NAKİT / HAVALE (TL) : 2.631,55 TL


İşte böyle olacak. FX 8150 kullanmak aslında daha mantıklı. Eğer fiyatının düşmesini istiyorsan malesef FX 6100 ekleyeceğim. Kalite konusunda zaten parçalar sınırda. Az daha düşük tut desen parçalar iyice çöp olacak.
 
Teşekkürler 1 TB'dan kısalım ozaman. 500 GB iyi aslında. Bu arada diyelim ki sistemi sipariş ettim geldi, bri yerden orjinal Win. 7 aldım onuda kurdum, bu arada ses kartı, Dvd okuyucu falan herşeyi tam olcak değil mi ekleme yapmaya gerek yok daha ? Bu arada burda parçaları tek tek alırsam daha fazla masraflı olcak sanırım Toplamayla indiriyor gibiler. Darboğaz yaşamam değil mi ? i7 işlemcim kadar kuvvetli olmuyacak sanırsam hani oyun oynarken arkada tarama, disk birleştimre vs. daha fazla uygulama yapabilcek miyim onuda bilmek isterim? Amd işlemciler ucuz ve daha iyiydi bildiğim kadarıyla Intel'den. Ayrıca şu kasa olabilr mi onun şekli şemalide hoşuma gitti?

.:.NOVA Bilgisayar.:. RAIDMAX TORNADO 238WS KASA (PSU Yok) 238WS en ucuz fiyatlarla
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutmaya gerek yok ayrıca bilgisayar parçaları dış ortam sıcaklığından ciddi anlamda etkilenmez. Ayrıca toplamanın en büyük avantajı, dediğin gibi her parçanın ayrı ayrı garantisi var. Evet yine aynı şekilde sadece Win. 7 kurmak yapacağın tek şey.
 
Bak onlar sana bilgisayarı yollayacaklar. Sen nasıl pc alıyorsun ? Aynen öyle. Sana getiriyorlar. Sen sadece Windows 7 kuracaksın.
 
Evet. Veya yapamam dersen, Ki ilk kurulum normal Windows kurmaktan biraz farklı tabi ki. İşte bölünmemiş alan vesaire şeyler yapıyorsun. İnternet Cafe'ye götür onlar yaparlar. Veya internet'de araştırırsan bulursun, ilk kurulum nasıl yapılır diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bu sistemde dar boğaz yaşayabilir miyim ?

PSU ve kasanın yerine bu kasayı koyabilir miyim ? :.:.NOVA Bilgisayar.:. THERMALTAKE DOKKER Toughpower 700W 80+ BlacX Full VM670M1W2Z en ucuz fiyatlarla

O yeni eklediğim kasada sanırım HDD dışarıya çıkarılabiliyor veya takılabiliyor; doğru mudur?

Yeni eklediğim kasanın PSU'su yeterli midir ?

Tercih eder misiniz o kasayı ?

Aldığım kasada Sıvı soğutma sistemi varmış sanırsam onun için ek bir ücret ödemeli miyim ?

Sıvı soğutma nasıl bir şeydir; arabanın radyatörüne su koyduğumuz gibi onu da mı besleyeceğim ?


Son olarak forumunuz hakkında kişisel fikirlerim :
İmla kurallarına dikkat etmeniz çok güzel bir şey; yanlız erişim engeli biraz saçma geliyor bana onun yerine kınama, imla kurallarına uyma % si felan verilebilir. Tercihim profile ki ben Türkçe derslerinde bu kadar imla kullanmadım ki bilmediğim kuralı nasıl uygulayım. :)

Nova bilgisayardan nasıl sipariş edebilirim, kaç güne gelir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bu sistemde darboğaz yaşabilirmiyim ?
PSU.ve Kasanın yerine bu kasayı koyabilirmiyim ? :.:.NOVA Bilgisayar.:. THERMALTAKE DOKKER Toughpower 700W 80+ BlacX Full VM670M1W2Z en ucuz fiyatlarla
O yeni eklediğim kasada sanırım hdd dışarıya çıkarılabiliyor veya takılabiliyor doğrumudur?
Yeni eklediğim kasanın PSU. yeterlimidir ?
Tercih edermisiniz o kasayı ?
Aldığım kasada Sıvı soğutma sistemi varmış sanırsam onun için ek bi ücret ödemelimiyim ?
Sıvı soğutma nasıl birşeydir arabanın radyatörüne su koyduğumuz gibi onudamı besliyeceğim ?


Son olarak forumunuz hakkında kişisel fikirlerim :
İmla kurallarına dikkat etmeniz çok güzel birşey yanlız erişim engeli biraz saçma geliyor bana onun yerine kınama imla kurallarına uyma % si felan verilebilir tercihim profile ki ben türkçe derslerinde bu kadar imla kullanmadım :) ki bilmediğim kuralı nasıl uygulayım.

Son olarak Nova bilgisayardan nasıl sipariş edebilirim, kaç güne gelir ?
Arkadaşım öncelikle çok soru sorduğun için sana teşekkür ederim :) Şimdi PSU gayet yeterli hatta artabilir; dediğin kasada HDD çıkabiliyor bunu belirtiyim ve sıvı soğutmayı bilmediğin çok açık.Bunu da ayrı bir konu açarak sorabilirisin ve darboğaz yaşamazsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bütçeni esnetip alacaksan iyi güzel ancak gereksiz bence. HDD söküp ne yapacaksın ki ? Onun yerine daha uygun fiyatlı kasa+psu alır, artan parayı ekran kartına yatırırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı