Oyun İçin Ekipman Tavsiyesi

PijamaliFedai

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba! Başlıkta da belirttiğim gibi oyun oynama amaçlı ekipman istiyorum. Şu an kullandıklarım yeterli gelmemeye başladı ve bu yüzden yeni ekipman dizmeye karar verdim. (Şu anda kullandıklarım ekipman falan değil zaten küçük bir logitech mouse, telefonumun kulaklığı)
Araştırma yaptım fakat sizin de tavsiyelerinizi istiyorum.
Mouse olarak kablolu tercihim ve çok abartılı olmamalı.
Mousepad konusunda kriterim yok.
Kulaklık 7.1 olsun istiyorum. Film ve müziğe de önem veriyorum. Sanal 7.1 olmazsa daha iyi olur ama olursa da yapacak bir şey yok.
Klavye konusunda laptop kullanıyorum çok gerekli değil o yüzden. Fakat bir mekanik klavye istiyorum gerçeğini değiştirmiyor. Numpad kısmı olmayan (Taşınılabilirlik) ledli bir mekanik klavye iyi olur.
Bütçe konusunda sıkıntım yok fakat öyle klavyeye falan 300-400 dolar veremem.
Yurtdışından almayı düşünüyorum zira ülkemiz fiyatları ortada.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçen çok iyiyse bunu alabilirsin: Razer Mamba (son model) Razer Black widow chroma (mekanik bir klavye içinde razer'in kendine özel anahtarları var kulaklık olarakta razer tiamat 7.1 alabilirsin eğer bütçen daha düşükse başka önerilerde bulunabilirim
 
Bütçede sıkıntı yoksa Razer alman paranı ziyan etmek olur. Razer marka kulaklıklar olması gerekenden 2-3 kat daha pahalılar. Sennheiser Game Zero alabilirsin. 7.1 kulaklıklardan daha iyi performans vermekte oyunlarda.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı