Oyun için yani performans için en iyi Windows sürümü nedir?
Şimdi en yeni olanı Windows 11, ama bazı oyunlarda sorun çıkarabiliyor diye duydum. O yüzden sen en iyisi Windows 10'da takıl bence. Hem daha stabil hem de çoğu oyunun optimize olduğu sürüm o.
Şimdi en yeni olanı Windows 11, ama bazı oyunlarda sorun çıkarabiliyor diye duydum. O yüzden sen en iyisi Windows 10'da takıl bence. Hem daha stabil hem de çoğu oyunun optimize olduğu sürüm o.
Windows 11 şu anda daha iyi durumda, sorunlar düzeltildi yani. Fark ediliyor baya bir fark.Oyun için yani performans için en iyi Windows sürümü nedir?
Oyun için yani performans için en iyi Windows sürümü nedir?
Şuanda zaten windows 11 home kullanıyorum hocam fakat bazı oyunlarda ekran kartı kullanımım %30 geçmiyor buda fps düşüklüğü yaratıyor işlemci kullanımımda %30 %60 arası, darboğaz yapsa işlemci full kullanımda olur du neden böyle oluyor mesela örnek oyun vereyim : Ranch Sim, 7Days to day ( gene win 11 önerecek olursanız hangi sürümü kullanayım win 11 de )Sistem gayet iyi. Windows 11 kullanmakta bir sakınca yok. Zaten Windows 10 desteği kesilene kadar Windows 11 de Windows 10 kadar optimizasyonları daha başarılı olmaya gidecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.