Oyun için GTX680 mi yoksa HD7970 GHz Edition mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
HWCompare linkinde TDP değeri mevcut. TDP, güç tüketimi değildir! Soğutma sisteminin en zor şart altında dağıtması gereken ısının Watt cinsinden değeridir.

AnandTech tabslosunda da toplam sistem güç tüketimi veriliyor. Yine DonanımHaber de aynı şekilde toplam sistem güç tüketimini veriyor nedense...

Benim verdiğim tabloda ise kartın ortlama güç tüketimi yazıyor.

Erhan, tabloyu sen çizdin diyerek resmen beni yalancılıkla atfediyorsun. Üstelik daha doğru düzgün TDP değerinin ne olduğunu bile bilmiyorsun. Tablo, techpowerup.com'dan alınmıştır. İncelemeyi yapan kişi, W1zzard, GPU-Z'i ve eski ATITool'u yazan kişidir!

Ama nedense senin verdiğin linklerde hep TDP değeri var... Sana tavsiyem, fanboy'luk yapacaksan bu işi öğrenmeden adım atma ;)

Bu da kaynak:

AMD Radeon HD 7970 GHz Edition 3 GB Review | techPowerUp

Birincisi Benchmark değil Spec yani özellik karşılaştırması, ikincisi de "Please note that the above 'benchmarks' are all just theoretical - the results were calculated based on the card's specifications, and real-world performance may (and probably will) vary at least a bit." teorik karşılaştırma. Yani yük altı güç tüketimi değil.

İstifa Ediyorum :D Ne zaman doğru bir kaynak bulsak gereksiz bir site olduğu çıkıyor. Ben bu işte yokum bırakıyorum Fanboyluğu :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı