Ne oyunlar oynuyorsun gün de kaç saat vakit geçiriyorsun? Bütçen ne?
Çok uzun süre oyun oynayacaksan bence VA. Ben IPS monitöre 2 saatten fazla baktığımda gözlerim yanıyor.
Merak etme elimden geçmeyen bilgisayar parçası ya da monitör kalmadı benim. Hepsini denedim ve bence uzun süre oyun için VA panel daha iyi tabi birazda kişisel tercih meselesi. IPS monitöre fazla bakınca cidden gözlerim ağrıyor VA panele 4-5 saat bakabiliyorum. TN'ye sınırsız bakabiliyorum ama bakma daha iyi ona da.Normalde her gün 3-4 saat, karantina başlangıcından beri ise (6+ ay) her gün 16 saat IPS panele bakan birisi olarak ibretle bakıyorum şu an bu mesaja. Gözlerim de yanmıyor
IPS panelin renklerine alışmış birisi için VA panel kötü, TN panel ise direkt çöp. Bu panellerin hızlarına alışmış birisi içinse IPS kağnı gibi.
Pandemiden dolayı hiç içimden gelmeyerek söylüyorum bunu ama
internet kafelerde farklı panellere sahip monitörler deneyebilirsin. 20-30 TL harcarsın belki ama kafanda netleşir isteklerin.
Merak etme elimden geçmeyen bilgisayar parçası ya da monitör kalmadı benim. Hepsini denedim ve bence uzun süre oyun için VA panel daha iyi tabi birazda kişisel tercih meselesi. IPS monitöre fazla bakınca cidden gözlerim ağrıyor VA panele 4-5 saat bakabiliyorum.
Merak etmiyorum hocam zaten. Bana ne elinizden geçen ürünlerden.
Şu yazdığın için öyle bir cevap verdim yoksa senin 16 saat PC'ye bakmandan bana ne?internet kafelerde farklı panellere sahip monitörler deneyebilirsin. 20-30 TL harcarsın belki ama kafanda netleşir isteklerin.
Şu yazdığın için öyle bir cevap verdim yoksa senin 16 saat PC'ye bakmandan bana ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.