Oyun için işletim sistemi önerisi

Hocam modlu Windows 10'lar var. Kullanıcılar tarafından yapılıyor orjinal değil ama içindeki bloatware vs. Kaldırıldığı için az kaynak kullanıyor ve yüksek performans veriyor. Ama güvenlik sorunları olabilir sonuçta 3.taraflar tarafından yapılıyor bunlar. Bu yüzden tavsiyem Windows 10 ISO'su indirip kendiniz modlayın çok zor bir şey değil zaten. İnternette bir sürü rehber var bu konuyla ilgili.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aman hocam bir araya yapmaya kalktım kendi bilgisayarımdaki Windows'u bilene bozdum. :D
 
Saygı değer hocalarım lütfen bana stok Windows ISO'su önermeyin. Modlu ISO varsa bildiğiniz lütfen onu önerebilirmisiniz ?
Ben artık uğraşmak istemiyorum bu Windows 10'la. Yemin ederim bezdim artık Windows 10'dan. Tertemiz bir Windows ISO'su olsa çok iyi olur yani, içinde hiçbir program olmasın ben sadece internet tarayıcımı kurayım, oyunumu kurayım ve oynayım bana yeter.
Ognitorenks hocamın hafif Windows 10 İSOları var güvenilir olduğunu düşünüyorum yakında bende kurmayı düşünüyorum. Videoyu izleyebilirsiniz.
 
Hocam bu arada şunu sormak önemli: SSD'mi yoksa HDD'mi kullanıyorsunuz? Eğer HDD kullanıyorsanız her türlü Windows 10'dan uzak durun. Windows 8.1 kurun. Ama eğer SSD varsa Windows 10 veya 11'de kurabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı