Oyun için RTX 3050 vs GTX 1660 Ti

Hocam RTX 3050 oldukça iyi bir ekran kartı fakat, VRAM 4 GB olması size oyunlarda ciddi bir eksiye sebebiyet verecektir. Tavsiyem, RTX farkına bakın oyunlarda. RTX farkı sizin için bir problem değilse 6 GB olduğu için 1660 Ti tercih edin. Gelecekte RTX 3050'nin 4 GB olması sizin başınızı ağrıtır. Ben RTX 2060 kullanıyorum şahsen, ve benimki 6 GB. 6 GB olmasından oldukça memnunum. Tavsiye ediyorum.

Hocam öyle bir kartım olmadığı için bilmiyorum. Ayrıca mantıken RTX yeni çıktı alır diye düşündüm.
1660 ti çok daha performanslı. Ayrıca biri 6 gb vram diğeri 4 gb vram. Bu rtx 3050 deki 4 gb vram bazı oyunlarda yüksek ayarlarda darboğaz yapıyor ayrıca 1660 ti ile karşılaştırmalarını tam bilmiyorum ama 1660 ile olanı görmüştüm. dlss açılmadığı taktirde 1660 direkt fark atıyor. Her oyunda da dlss olmadığına göre 1660 ti daha mantıklı.

1660 Ti çok daha performanslı. Ayrıca biri 6 GB VRAM diğeri 4 GB VRAM. Bu RTX 3050'deki 4 GB VRAM bazı oyunlarda yüksek ayarlarda darboğaz yapıyor ayrıca 1660 Ti ile karşılaştırmalarını tam bilmiyorum ama 1660 ile olanı görmüştüm. DLSS açılmadığı taktirde 1660 direkt fark atıyor. Her oyunda da DLSS olmadığına göre 1660 Ti daha mantıklı.

Hocam çok teşekkürler açıkladığınız için sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı