Oyun için RX 570 alınır mı?

Ben bütçenizi merak ettim.
Bütçem belli değil. Çünkü hepsini sırayla alıcam. Ekran kartına da 1000 tl üstüne vermek istemiyorum. Rx570 de uygun. O yüzden böyle bi konu açtım.
Ben pek önermiyorum RX5700/Vega 64/1080ti altındaki kartların alınması. İkinci el dediğim kartlardan bakmanı tavsiye ederim.
Bahsettiğiniz kartlar çok pahalı. 2. el ekran kartı da almak istemiyorum. Alırsam sıfır.

Bütçem belli değil. Çünkü hepsini sırayla alıcam. Ekran kartına da 1000 tl üstüne vermek istemiyorum. Rx570 de uygun. O yüzden böyle bi konu açtım.

Bahsettiğiniz kartlar çok pahalı. 2. el ekran kartı da almak istemiyorum. Alırsam sıfır.

Şöyle diyeyim size: RX 570 size yeterli gelecektir. 8 GB ya da 4 GB konusunda da ekstrem bir fark yok ancak ileriye dönük mü? O konu sıkıntı. Ben mesela RX 5700 geçeceğim seneye ancak RX 580 ile şimdilik yoluma devam ediyorum. 2000 tl üstü kendi bütçem için bir ekran kartına fazla. Yeni kartlarla beraber fiyatının düşeceğine eminim. Şu an bile RX 590 indirimlerle birlikte 1300 TL seviyesine indi. Eğer aceleniz yoksa sizde bekleyin derim. Tabi karar sizin.

Şöyle diyeyim size: RX 570 size yeterli gelecektir. 8 GB ya da 4 GB konusunda da ekstrem bir fark yok ancak ileriye dönük mü? O konu sıkıntı. Ben mesela RX 5700 geçeceğim seneye ancak RX 580 ile şimdilik yoluma devam ediyorum. 2000 tl üstü kendi bütçem için bir ekran kartına fazla. Yeni kartlarla beraber fiyatının düşeceğine eminim. Şu an bile RX 590 indirimlerle birlikte 1300 TL seviyesine indi. Eğer aceleniz yoksa sizde bekleyin derim. Tabi karar sizin.
Ekran kartı için acele ediyorum. Bu yüzden bekleme gibi bir fırsatım yok. Ayrıca 1000tl nin üstü bir fiyat vermek istemiyorum. Çünkü ilk defa topluyorum ve çok üstün olmasına gerek yok. Kısaca fiyat/performans ürünleri benim için önemli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı