Oyun için Windows 10 mu 8.1 mi?

Bütün oyunlar artık windows 10 la sekronize olmuş durumda aralarında ciddi bir farkla windows 10 hem daha akıcı hemde fps değerleri daha yüksek olacaktır.İnternetten bir çok video var bakabilirsiniz.
bütün oyunlar demeyelimde herkez öyle algılamasın şahsen benimde oynadıgım fps oyunlarım mevcut 10 ile senkronizasyonu ile alakasıda yok pc nin özelligine göre performansına göre deger veriyor en basiti combat arms isimli online fps oyunu win 10 için gereksinimlerini karşılayabilen güzel sistemli pc ler gerekiyor diyebiliriz sizin konunuza ek iyi forumlar dilerim.
i7 3630QM
8GB DDR3 RAM
GT 630M EKRAN KARTI
Bu notebook elimde varken 7 8 8.1 hepsini denedim.En iyi stabil çalışan gerek oyunlarda gerek başka işlerde windows 10 idi. Benim en çok hoşuma giden 10. Kim neyi tercih ediyorsa onu kullansın.
maşallah sureny özelliklerinizde 10 için yeterde artar normaldir sizin memnun olmanız ..
iyi forumlar. : )
 
Windows 10'da oyun sıkıntısı yaşamıyorum FPS drop bazı arkadaşların dediği gibi fare sıkıntısı yaşamıyorum. Sürücülerinizi elle yüklerseniz, düzenli temizliğini ve güncellemeleri düzenli yüklerseniz performans sıkıntısı yaşamazsınız.
 
Windows 10 sorunlu eski sistemler için. Örneğin 10 yıllık sistemime yüklediği driver yüzünden sürekli mavi ekran alıyorum 1809 sürümünden sonra.
 
Önce temiz win 7 kurup üstüne win 8.1 ile upgrade ile çekin. Sonra tekrar win 10 upgrade çekin bakın sürücü hatası falan var mı cayır cayır çalışıyor, 1990lardan kalma yazıcımı sorunsuz kullanıyorum.
 
bütün mesele burdaya windows 10 geçtikten sonra windows 7 usb cd olsun sürücüyü görmüyor bios ayarlarında usb gösteriyorum aynı cd rom gösteriyorum yine aynı görmiyor arkadaşlar birde windows 8.1 homesi Single Language olanmıdır işlemci 1gb 6 gb ram harici ekran kartı yok 7 yükleyecektim ama yükleyemediğim için 8 yüklemeyi düşünüyorum sizin öneriniz hangi sürümü
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı