Oyun oynamak insanlara ne kazandırır?

Selam. Her insan bir şeyi sebebini bilerek yapar. Peki biz neden oyun oynuyoruz? Peki oyun oynamasak olur mu? Mesela din size bilgili, eğitimli, inançlı birisi olmayı öğretiyorsa peki oyun size ne öğretiyor?

Oyun bana bir şey kazandırmıyor sadece eğleniyorum ve zamanın geçmesine yardımcı oluyor. (bu benim şahsi görüşüm.)

Siz ne düşünüyorsunuz oyun size ne kazandırıyor?

Linçlemeyin sadece görüşünüzü almak istiyorum.

Online oyunlar Valorant LoL CS:GO tarzı benzeri oyunlar hem mutlu edip hem de sinir edebiliyorlar bu oyunlar zaman geçirmelik oyunlar.

Hikayeli oyunlar bazıları bilgilendirici bazıları film ve dizilerdeki gibi insanların kalbine dokunabiliyor

Yani Online oyunlar zamanın geçmesini sağlıyor olabilir ama hikayeli oyunların bazılıarı insanlara çok şey kazandırıyor (şahsi fikrim)

Oyun geçmişinize bağlı;

• El - göz koordinasyonu
  • Refleks gelişimi
  • Kaynak yönetimi ve planlaması
  • Mantık gelişimi
  • Bilgisayarda çözülmesi gereken problemleri çözerken ingilizce, bir miktar el işi (tamirat), araştırma yeteneği

Eski oyunlara zor denmesinin bir sebebi var.

Selam. Her insan bir şeyi sebebini bilerek yapar. Peki biz neden oyun oynuyoruz? Peki oyun oynamasak olur mu? Mesela din size bilgili, eğitimli, inançlı birisi olmayı öğretiyorsa peki oyun size ne öğretiyor?

Oyun bana bir şey kazandırmıyor sadece eğleniyorum ve zamanın geçmesine yardımcı oluyor. (bu benim şahsi görüşüm.)

Siz ne düşünüyorsunuz oyun size ne kazandırıyor?

Linçlemeyin sadece görüşünüzü almak istedim.

Oyundan oyuna değişir. Mesela Simulator'ler sana iş ve işin nasıl yapıldığını gösterir. Bazı hikayeli oyunlarda muhakkak bir yerden ders çıkarabileceğin konu işler. Bulmaca oyunları daha pratik düşünmeni sağlar.

Oyunları zaman kaybı olarak görmeyin. Bazıları gerçekten zaman kaybı ama sırf tezgahta bir çürük elma gördük diye diğer tüm elmaların çürük olmayacağını bilmek gerek. Uzun lafın kısası faydası var.

Oyun geçmişinize bağlı;

• El - göz koordinasyonu.
  • Refleks gelişimi.
  • Kaynak yönetimi ve planlaması.
  • Mantık gelişimi.
  • Bilgisayarda çözülmesi gereken problemleri çözerken İngilizce, bir miktar el işi (tamirat), araştırma yeteneği.

eski oyunlara zor denmesinin bir sebebi var.

Adam haklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı