SSDKullaniyorum
Hectopat
Ama sonra annen odanı basar ve tüm sevincin gider.7 yaşındasındır, kolanı ve cipsini alıp oyun portal izlemeye gidersin. O anki sevinci sadece yasayanlar bilir![]()
Ama sonra annen odanı basar ve tüm sevincin gider.7 yaşındasındır, kolanı ve cipsini alıp oyun portal izlemeye gidersin. O anki sevinci sadece yasayanlar bilir![]()
Bana çoğunlukla yapay geliyor böyle şeyler. İçten, samimi gelmiyor.Ben daha çok insanların oyunun zorluğundan dolayı kriz geçirten oyunları izlemeye seviyorum. Orada yayıncı sinir krizi geçiriyor ben gülmekten ölüyorum.
Geçen Dost Kayaoğlu ALT F4 oynarken gitti Steelseries klavyeyi kırdı. Gitti canım klavye.Ben daha çok insanların oyunun zorluğundan dolayı kriz geçirten oyunları izlemeye seviyorum. Orada yayıncı sinir krizi geçiriyor ben gülmekten ölüyorum.
Geçen Dost Kayaoğlu ALT F4 oynarken gitti Steelseries klavyeyi kırdı. Gitti canım klavye.
Eskiden psikolojimin kötü olduğunu düşünürdüm.Ben daha çok insanların oyunun zorluğundan dolayı kriz geçirten oyunları izlemeye seviyorum. Orada yayıncı sinir krizi geçiriyor ben gülmekten ölüyorum.
Eskiden Pintipanda'yı izliyordum sistemim yokken. O zaman muhabbetle oyun karışınca zevkli oluyordu açıkçası. Artık eskisi kadar sevmiyorum pandayı o ayrı.İzlemeyi seçen var mı gerçekten?
Dost Kayaoğlu'nun Alt F4 yayınlarını izleyin hocam. Hiç yapmacık değil. Harbi sinir krizi geçiriyor adam.Bana çoğunlukla yapay geliyor böyle şeyler. İçten, samimi gelmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.