Oyun oynarken ekranın aniden gidip kasanın çalışması

DraxeQ1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı : Radeon RX 590 Series
İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor 3.60 GHz
Ram : 8GB
Güç Kaynağı : VX Plus 750
Sistem : Windows 10 Pro 64 bit
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba, bende şöyle bir problem var ve düzeltemiyorum: Oyun oynarken ekranımın aniden gitmesi ve kasanın hâlâ çalışır durumda olması. Bazı oyunlarda sorun yaşanmıyor, ancak bazen oyunda bir efekte girdiğimde bu sorun meydana geliyor. Nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
Hemen deniyorum.

Pembe bir ekran geliyor ve ekran gidiyo tekrar aynı olay gibi.
Sorun büyük ihtimalle ekran kartında hocam Power testinde sorun PSU olsa direk bilgisayar kapanır ama dediğinize göre sadece ekran gidiyor, aynı sorunu yaşadım bendede yüke girince ekran kapanıyordu ancak detaylı bakınca ekran kartı yerinden çıkıyormuş ekran kartınızın tam oturduğuna dikkat edin, onun dışında ekran kartı arızası olabilir elinde başka ekran kartı varsa deneyebilirsin.

Sorun büyük ihtimalle ekran kartında hocam Power testinde sorun PSU olsa direk bilgisayar kapanır ama dediğinize göre sadece ekran gidiyor, aynı sorunu yaşadım bendede yüke girince ekran kapanıyordu ancak detaylı bakınca ekran kartı yerinden çıkıyormuş ekran kartınızın tam oturduğuna dikkat edin, onun dışında ekran kartı arızası olabilir elinde başka ekran kartı varsa deneyebilirsin.
Maalesef yok...

Sorun büyük ihtimalle ekran kartında hocam Power testinde sorun PSU olsa direk bilgisayar kapanır ama dediğinize göre sadece ekran gidiyor, aynı sorunu yaşadım bende de yüke girince ekran kapanıyordu ancak detaylı bakınca ekran kartı yerinden çıkıyormuş ekran kartınızın tam oturduğuna dikkat edin, onun dışında ekran kartı arızası olabilir elinde başka ekran kartı varsa deneyebilirsin.

Sorunu abim ile konuşup buldum. Sorun Power tesisindeymiş en yakın zamanda yenisini alıp dönüş yaparım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı