Biraz düşük ama sorun bu demek için yeterli değil. Yük testindeyken bu değerler nasıl?
Gerçi 12v kanalı minimum düşükmüş PSU'nun markası neydi? OCCT ağır bir test sorumluluk kabul etmeyelim şimdi.![]()
Merhaba oyun oynarken anlamadığım bir şekilde PC reset atıyor ve sanırım sorun burada yazıyor.
Eki Görüntüle 2214899
Sorun PSU gibi duruyor, hem bu markayı da pek duymadım açıkçası. Temizlemekten zarar gelemez bir ihtimal toz kısa devre yapar diyeceğim ama o zaman da yükte çökmez.
Anladım, isterseniz ekran kartına undervolt yapın hem yeni PSU alana kadar idare eder hem de belki çökme sorununu çözer. Daha az güç çekeceği için sorunun kaynağı PSU mu daha iyi anlayabilirsin.
Hatta bu konularda bilgi sahibi isen CPU'ya da undervolt yapabilirsin. Ne kadar az güç tüketimi o kadar iyi.
Anladım, isterseniz ekran kartına undervolt yapın hem yeni PSU alana kadar idare eder hem de belki çökme sorununu çözer. Daha az güç çekeceği için sorunun kaynağı PSU mu daha iyi anlayabilirsin.
Hatta bu konularda bilgi sahibi isen CPU'ya da undervolt yapabilirsin. Ne kadar az güç tüketimi o kadar iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.