Oyun oynarken sistem aniden kapandı ve açılmıyor

egebektas

Centipat
Daha fazla  
CS 2 girdikten yaklaşık 5 dk sonra PC kapandı. Açmayı denedim ancak açılmadı. Power'de herhangi bir yanık kokusu yok, RAM'ı taktım çıkardım çalışmadı, BIOS pilini çıkartıp taktım gene düzelmedi. PSU önceden tamir gördü lehimlendi ancak lehimleneli 1.5 ay olmuştur. PC'yi nasıl çalıştırabilirim?

Çarpılmayayım?

Güç tuşuna basınca hiçbir tepkime olmuyor.Önceden bozulduğunda çalışıp kapanıyordu Tuşa basınca ışıklar da gelip gidiyordu şimdi öyle değil.Kulaklık aldım deneyemedim hevesim kursağımda kaldı.

Ne yapmamı önerirsiniz acaba.

Çarpılmazsın. Resim yüklüyorum ama olmuyor. Bilgisayardan atayım.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 28
Dayım elektrikçi lehim atmıştı psu ya
Dayına yeniden baktır kardeşim. Kapasitörler şişme yapar zamanla. Onları felan bilir dayın. Ona göre halletsin. Sen fazla kurcalama.

Denedim sonuç gene aynı başka önerisi varmı.Ayrıca korumalı prizin var güç kesintilerinde felan koruyor kaliteli alakası varmıdır

Dayına yeniden baktır kardeşim. Kapasitörler şişme yapar zamanla. Onları felan bilir dayın. Ona göre halletsin. Sen fazla kurcalama.
Haftasonu götürcem de kullanmak istiyorum ://

PSU'nun markası nedir? Meraktan soruyorum.

Denedim sonuç gene aynı başka önerisi varmı.Ayrıca korumalı prizin var güç kesintilerinde felan koruyor kaliteli alakası varmıdır

Haftasonu götürcem de kullanmak istiyorum ://
Kasayı söküp başka prizde deneyebilirsin. Bir de power kablosu başka varsa onu deneyebilirsin. Başka alternatif yok malesef.

İzoly ancak ben MSI marka psu aldım sıfır denedim pc yi çalıştırmadı gene buna kaldım

MSI psu nun kabloyu araklamıştım onu denicem

Kabloyu değiştirdim olmadı.Priz değiştirdim olmadı.Açma tuşuna basınca ışık geliyor ve gidiyor bida gelmiyor eğer fişi çıkarıp takarsam ilk basışta gelip gene gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…