Oyun Pcsi Toplucam Bütçe Max 2600

loselo01

Hectopat
Evet arkadaşlar oyun Pc'si alacağım. Bütce max 2600 TL, bilemedin 2700 hadi olsun 2800 TL'lik Bir Pc almayı düşünüyorum.

Toplamada olabilir. Bf3, Bf4, Crysis 3 vb Ultra da açsın. Cod Ghost da Ultra da oynayayım istiyorum. Şimdi ki Pc'im Laptop anca Bf3 ultra açıyor. Gerisi açılmıyor bile. :D

Yani kısaca yardım ederseniz forumda birçok konu mevcut. Ama bu konuya da yardım ederseniz altarnatifler artmış olur ve bana da yardım etmiş olursunuz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
VATAN mağazasına git orada bir müşteri temsilcisine danış ve deki ben bir oyun canavarı toplayacağım 2700 TL bütçem var bana yardım edin de. Sonra onlar toplasınlar 2 saate kalmaz topluyorlar sana versinler tam 2700 TL tutar merak etme.

magnatech saçmalamışsın. Benim arkadaşım beni dinlemedi ve gitti senin dedigini yaptı. 2000TL bütçesi vardı. Sonuç i7 3770k, uyduruk bir anakart, nvidia 9800gt falan filan vermişler. Çocuk dx11 li oyunları oynayamıyor. Ben ekran kartına kötü demiyorum ama eski ve vatandaki adamlar ellerinde ne kadar kötü parça varsa itelemeye çalışıyor. Sadece bu da değil forumdaki bazı arkadaşların işlemci soğutucularını ve ramlerini yanlış yerlere takıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerinde ki satılmayan parçaları oyun bilgisayarı diye satabilirler. Dikkatli olmak lazım. Bana kalırsa elinden hiçbir şey gelmezse, GTX770, GTX760 veya R9 270 gibi kartlardan birini seçip kalan bütçe ile sistem toplayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı